Borilni športi

Joshuin zastopnik ne verjame Ruizu: Preobrazba? Izgleda še obilneje kot prej

London, 27. 10. 2019 11.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Boksarski navdušenci odštevajo dneve do povratnega obračuna med Andyjem Ruizom mlajšim in Anthonyjem Joshuo. Na prvem je presenetljivo slavil Američan, čeprav ni izgledal nič kaj športno. Borec z mehiškimi koreninami zatrjuje, da bo na ponovno snidenje prišel bolje pripravljen, v kar pa ne verjame Joshuin zastopnik Eddie Hearn.

Eddie Hearn.
Eddie Hearn. FOTO: AP

Boksarska javnost je bila šokirana, ko je dotlej nepremaganega Anthonyja Joshuo v New Yorku porazil na videz okoren in počasen Andy Ruiz. Američan z mehiškimi koreninami je pred bojem zagotavljal, da spada med najhitrejše težkokategornike, v ringu pa je to tudi dejansko dokazal. Kljub temu pred povratnim dvobojem pravi, da bo tokrat še bolje pripravljen. Na družbenih omrežjih je tako že večkrat objavil, kako se pripravlja na borbo, del priprav pa naj bi bila tudi izguba odvečne telesne mase. 

V Joshuinem taboru na drugi strani besedam Ruiza ne verjamejo. Promotor 30-letnega Britanca Eddie Hearn je v nedavnem intervjuju celo dejal, da Američan izgleda še obilneje kot prej: “Če povem po pravici, se mi zdi še težji, kot je bil na prvem dvoboju. Izgleda, kot da je izgubil nekaj svoje hitrosti. Morda pa smo se nanjo v zadnjem času preveč privadili. Ne vem, morda samo izgleda bolj okroglo kot prej.”

Povratni dvoboj bo sicer na sporedu 7. decembra v savdskem Diriyahu, ki je del zaščitene Unescove dediščine. Na kocki bodo pasovi po verzijah  WBA, IBF in WBO.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

setisfekšn
27. 10. 2019 19.16
+21
Ruiz je neznanka!ali ima res tako tehniko ali pa je imel Joshua res slab dan!nimam pojma bomo videli decembra!!
Lessihinav?ek
27. 10. 2019 16.43
-14
Ruiz sramota za box.mislim po fizičnem izgledu
Sha6ow66
27. 10. 2019 18.55
+26
razbil ti je mišičastega đošuo ko keks hahah..še 1x ti ga bo