Borilni športi

'Kot borec misliš, da si imun na izgorelost'

Ljubljana, 10. 07. 2020 08.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadej Vidrih, Mirko Vorkapić
Komentarji
3

V 31. oddaji 24 RUND smo gostili ustanovitelja in pogonsko mašino Top Gym Trebnje Alena Štritofa. 29-letnik je po uspešni tekmovalnih karieri na noge postavil celoten borilno-športni kompleks, kjer gradi športno pot številnih perspektivnih tekmovalcev, uspešno pa se je preizkusil tudi v organizacijskih vodah.

Več videovsebin
  • 24 RUND: 31. oddaja, gost Alen Štritof
    01:05:02
    24 RUND: 31. oddaja, gost Alen Štritof
  • 24 RUND: Alen Štritof o izgorelosti
    01:29
    24 RUND: Alen Štritof o izgorelosti

 

Alen Štritof se je z borilnimi veščinami začel ukvarjati zelo zgodaj. Najprej je spoznaval veščine karateja, nato pa je prestopil v tajski boks. Podlaga za to odločitev je bila naklonjenost polnemu kontaktu med borcema. Najprej ga je poučeval eden od prvih uspešnih tajski boksarjev na Slovenskem Jože Trlep, ko pa se je njegov klub zaprl, pa je Alen sklenil, da bo zgodbo nadaljeval (tudi) v vlogi trenerja.

Sedaj uspešno vodi borilni klub Fearless Fighters Trebnje, njegova telovadnica TOP Gym pa privablja številne športne navdušence in 'odvisnike' iz Trebnjega in okolice. Štritofov kolektiv je tudi aktiven pri številnih občinskih dogodkih, ki vključujejo promocijo športa, gibanja in zdravega življenja. 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anja Kova?i? 1
10. 07. 2020 13.29
-1
Sedaj uspešno vodi borilni klub Fearless Fighters Trebnje, njegova telovadnica TOP Gym pa privablja številne športne navdušence in 'odvisnike' iz Trebnja in okolice. - Napiše se iz Trebnjega, v vednost.
srbija777
10. 07. 2020 20.24
-1
vizitafan
23. 07. 2020 21.34
Al si pa ti s tvojim. Tukaj je Slovenija, samo to bom reku.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.