8°C

Ema Kozin pred borbo kariere: Sem v življenjski formi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Tadej Vidrih /J.K. /
KOMENTARJI
6
Pred slovensko boksarsko šampionko Emo Kozin je dvoboj kariere. Na enem zadnjih treningov pred odhodom v Nemčijo, spopad z Urugvajko Chris Namus si boste lahko v soboto ekskluzivno ogledali na VOYO, se je z ljubljansko "Princesko" pogovarjal Tadej Vidrih.

VEČ VIDEOVSEBIN

00:08

Ema Kozin vabi k ogledu borbe s Chris Namus: v soboto ekskluzivno na VOYO!

01:50

Pogovor z Emo Kozin na enem zadnjih treningov pred dvobojem s Chris Namus

Ema Kozin in Chris Namus bi se morali udariti že na začetku septembra, toda zaradi ukrepov, povezanih s pandemijo covida-19, je bil omenjeni dvoboj v Donauwörthu prestavljen. A zdaj se bo končno zgodilo: slovenska boksarska "Princeska" bo napadla jubilejno 20. zmago, ki bi ji, ob le enem neodločenem izidu v karieri, na stežaj odprla vrata še bolj zvenečega dvoboja, seveda pa tudi šampionski pas po verziji WBC. 

"Počutim se pripravljeno, mislim, da sem sploh kar se tiče tehnike v življenjski formi. Toliko, kot si zdaj zaupam, kar se tiče tehnike in taktike, si nisem še nikoli," je v ekskluzivnem pogovoru za našo televizijo dejala Kozinova. 

"Pričakujem, da bo (borba, op. a.) težka, naporna, sploh prve runde. Videli bomo, ne moreš preveč napovedovati pred samo borbo, a vem, da je močna nasprotnica, verjetno tudi najbolj zahtevna od tistih, s katerimi sem se pomerila do sedaj. Ima tudi izkušnje, več jih ima kot jaz, kar se tiče borb na najvišji ravni. A jaz verjamem vase in zmaga mi ne more uiti, če bom pokazala tisto, kar znam,"je dodala.

Daljše pogovore in prispevke na naši spletni strani in v informativni oddaji 24UR si lahko obetate vse do sobotne borbe, ki jo boste lahko pospremili na VOYO.