Borilni športi

Ema Kozin pred borbo kariere: Sem v življenjski formi

Ljubljana, 15. 10. 2020 13.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Tadej Vidrih, J.K.
Komentarji
6

Pred slovensko boksarsko šampionko Emo Kozin je dvoboj kariere. Na enem zadnjih treningov pred odhodom v Nemčijo, spopad z Urugvajko Chris Namus si boste lahko v soboto ekskluzivno ogledali na VOYO, se je z ljubljansko "Princesko" pogovarjal Tadej Vidrih.

Več videovsebin
  • Ema Kozin vabi k ogledu borbe s Chris Namus: v soboto ekskluzivno na VOYO!
    00:08
    Ema Kozin vabi k ogledu borbe s Chris Namus: v soboto ekskluzivno na VOYO!
  • Pogovor z Emo Kozin na enem zadnjih treningov pred dvobojem s Chris Namus
    01:50
    Pogovor z Emo Kozin na enem zadnjih treningov pred dvobojem s Chris Namus
Prihajajoči konec tedna bo na VOYO borilno obarvan. Ema Kozin se bo v soboto  (17. oktobra) v Nemčiji s Chris Namus pomerila za tri šampionske pasove (prenos bo ob 19.30), v nedeljo, 18. oktobra, pa sledi UFC Fight Night z glavnim obračunom Brian Ortega ‒ The Korean Zombie (ob 1.00 zjutraj), medtem ko se bo Vasilij Lomačenko s Teofimom Lopezom ob 4. uri zjutraj pomeril za naslov za absolutnega prvaka lahke kategorije. Zamujene boksarske in UFC-poslastice si lahko kadarkoli ogledate na VOYO.

Ema Kozin in Chris Namus bi se morali udariti že na začetku septembra, toda zaradi ukrepov, povezanih s pandemijo covida-19, je bil omenjeni dvoboj v Donauwörthu prestavljen. A zdaj se bo končno zgodilo: slovenska boksarska "Princeska" bo napadla jubilejno 20. zmago, ki bi ji, ob le enem neodločenem izidu v karieri, na stežaj odprla vrata še bolj zvenečega dvoboja, seveda pa tudi šampionski pas po verziji WBC. 

"Počutim se pripravljeno, mislim, da sem sploh kar se tiče tehnike v življenjski formi. Toliko, kot si zdaj zaupam, kar se tiče tehnike in taktike, si nisem še nikoli," je v ekskluzivnem pogovoru za našo televizijo dejala Kozinova. 

"Pričakujem, da bo (borba, op. a.) težka, naporna, sploh prve runde. Videli bomo, ne moreš preveč napovedovati pred samo borbo, a vem, da je močna nasprotnica, verjetno tudi najbolj zahtevna od tistih, s katerimi sem se pomerila do sedaj. Ima tudi izkušnje, več jih ima kot jaz, kar se tiče borb na najvišji ravni. A jaz verjamem vase in zmaga mi ne more uiti, če bom pokazala tisto, kar znam," je dodala.

Daljše pogovore in prispevke na naši spletni strani in v informativni oddaji 24UR si lahko obetate vse do sobotne borbe, ki jo boste lahko pospremili na VOYO.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Petarda10
15. 10. 2020 15.35
+6
a kdo dejansko spremlja tole?
poserjemsenavas
15. 10. 2020 14.13
+11
Sem gledal veliko njenih borb in sem mnenja, da je bolje za njo, da ne gre v ring z kakšno res kvalitetno borko. Preveč počasna, delo nog slabo in nobene moči. Na žalost. Ampak za Slo je pa klasa ( saj drugih tako ali tako ni )
komadant
15. 10. 2020 14.10
+1
NČ SE NE SLIŠ KAR GOVORI
marjeticaas
15. 10. 2020 13.43
-1
uf, da pa morem to v postelji gledat...
gz9999
15. 10. 2020 14.05
-3
Ni ravno manekenka, je pa veliko bolj spoštovanja vredna od kakšne Melanije, katere edini življenjski dosežek je, da je znala ob pravem trenutku razširiti noge.
poserjemsenavas
15. 10. 2020 14.11
+6
gz ne strimjam se z tabo, ker je imela Melanija veliko večjo konkurenco kot princeska. se pa bojim za ljiubljančanke, ker bodo ob sloves, če njihova princeska takole izgleda