Borilni športi

KSW 76: Mbappe MMA-ja proti Rajewskemu upravičil vlogo favorita

Grodzisk Mazowiecki, 12. 11. 2022 23.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Na VOYO ste si lahko ogledali spektakel KSW 76. V glavni borbi večera sta se pomerila francoski borec Salahdine Parnasse in domači as Sebastian Rajewski. Borba za začasnega prvaka lahke kategorije je bila spektakel, kot smo pričakovali. Parnasse, ki ga je pred dvema letoma francoski časnik L'Equipe označil za 'Mbappeja francoskih mešanih borilnih veščin', je veljal za največjega zvezdnika tokratnega dogodka in nespornega favorita, kar je na koncu tudi upravičil. V četrti rundi je s podreditvijo postal začasni prvak lahke kategorije.

Za ogled dogodka kliknite na sliko.
Za ogled dogodka kliknite na sliko. FOTO:

V prvi borbi sta se pomerila Kamil Gawryjolek in Mark Samociuk. Zmagal je prvi, in sicer v prvi rundi s tehničnim nokavtom. Njegov nasprotnik je bil po borbi videti zelo slabo, pri razglasitvi rezultatov se ni uspel niti dvigniti na noge. Gawryjolek se je po borbi vsem zahvalil, povedal pa je tudi, da so ga na borbo povabili, ko je bil na počitnicah. V drugi borbi sta se pomerila Gracjan Szadzinski in Valeriu Mircea. Kakšna zmaga za Mirceo, v prvi rundi je s spektakularnim nokavtom podrl nasprotnika. V tretji borbi sta bila v oktagonu naslednja borca: Albert Odzimkowski in Henry Fadipe. Odzimkowski je v drugi rundi potapkal. Fadipe je zmagal s podreditvijo. "Nisem samo borec stoje, znam se boriti tudi na parterju," je zmagovalec povedal po borbi. V četrti borbi, ki je bila naslednja na sporedu, se je boril hrvaški borec Antun Račić. Njegov nasprotnik pa je bil Zuriko Jojua. Po treh rundah zmagovalca še nismo dobili. Je pa to nato postal Jojua, in sicer po soglasni sodniški odločitvi. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tudi v peti borbi se je boril hrvaški predstavnik mešanih borilnih veščin, Francisco Albano Barrio, nasproti mu je stal Maciej Kazieciko. Slednji je tudi zmagal, v tretji rundi je nokavtiral Hrvata. Peta borba je že takoj na začetku postregla z nokavtom. Artur Szczepaniak je presenetil nasprotnika, Brian Hooi pa je nemočno obležal na tleh. Tudi sedma borba je bila precej kontroverzna. Sodnik je borbo prekinil v prvi rundi, s tehničnim nokavtom je Pawel Pawlak premagal nasprotnika, ki je bil Tom Breese. Ta se z odločitvijo ni povsem strinjal, še pred razglasitvijo je jezen odvihral iz oktagona. Kasneje so ga prepričali, da se je tja vrnil. V predzadnji borbi večera sta se borila Adrian Bartosinski in Krystian Kaszubowski. Dve sekundi pred koncem prve runde je Bartosinski s tehničnim nokavtom premagal nasprotnika, ki je imel na koncu tudi zlomljen nos.

Zadnja borba, ki je bila tudi borba za začasnega prvaka, je bila seveda glavni dogodek tega borilnega večera. Salahdine Parnasse ali Sebastian Rajewski? Slednji je v četrti rundi potapkal, Parnasse pa je upravičil vlogo favorita. Najmlajši dvojni prvak v zgodovini KSW-ja je zmagal s podreditvijo. "Sem kralj, gremo, Marian, si pripravljen?" je dejal ob koncu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Seznam borb, ki si jih lahko kadarkoli ogledate na VOYO:

Lahka kategorija: Salahdine Parnasse – Sebastian Rajewski (borba za naslov začasnega prvaka, podreditev)

Velterska kategorija: Adrian Bartosinski – Krystian Kaszubowski (tehnični nokavt)

Srednja kategorija: Pawel Pawlak – Tom Breese (tehnični nokavt)

Velterska kategorija: Brian Hooi – Artur Szczepaniak (nokavt)

Lahka kategorija: Maciej Kazieciko – Francisco Albano Barrio (nokavt)

Bantamska kategorija: Antun Račić – Zuriko Jojua (soglasna sodniška odločitev)

Srednja kategorija: Albert Odzimkowski – Henry Fadipe (podreditev)

Lahka kategorija: Gracjan Szadzinski – Valeriu Mircea (nokavt)

Težka kategorija: Mark Samociuk – Kamil Gawryjolek (tehnični nokavt)

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
12. 11. 2022 20.04
+1
Ne bo zdržal 1 runde.