Borilni športi

Kučiničeva in Ratajčeva uspešni v Srbiji

Beograd, 23. 08. 2021 19.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Za slovenski borki v mešanih borilnih veščinah (MMA) Moniko Kučinič in Tajdo Ratajc je uspešen konec tedna. Omenjeni dvojec je namreč nastopil na prireditvi združenja Serbian Battle Championship (SBC) na prostem pred športnim centrom v Odžacih in dosegel prepričljivi zmagi.

Potem ko je Monika Kučinič v začetku poletja precej nesrečno izgubila v svojem debiju na prireditvi v okviru poljske MMA-organizacije KSW, je v vmesnem času očitno zelo dobro trenirala, saj je minuli konec tedna dosegla zelo lepo zmago.

Štiriindvajsetletnica iz Kočevja se je udeležila prireditve združenja Serbian Battle Championship na prostem pred športnim centrom v Odžacih in v borbi kategorije do 52 kilogramov po soglasni sodniški odločitvi premagala neugodno bolgarsko predstavnico Aleksandro Plamenovo Tončevo, ki je v svoji dozdajšnji karieri dosegla dve zmagi, en neodločen izid in tri poraze. Ta zmaga je vsekakor lep obliž na nesrečen poraz pred dobrima dvema mesecema in pol na Poljskem.

Tajda Ratajc je znova pokazala svoj razkošen talent.
Tajda Ratajc je znova pokazala svoj razkošen talent. FOTO: Damjan Žibert

Druga slovenska predstavnica Tajda Ratajc je prav tako nastopila v kategoriji do 52 kilogramov in je precej hitreje kot Kučiničeva opravila s svojo tekmico. Sredi prve runde je Ratajčeva z vzvodom na roki prisilila Italijanko Annaliso La Bello k vdaji in tako dosegla že svojo sedmo zaporedno poklicno zmago.  

"To je šele začetek moje poklicne poti v MMA-ju. V svojih borbah imam še ogromno rezerv, ki jih bom skušala aktivirati na naslednjih prireditvah. Vesela sem prav vsake zmage," je dejala zadovoljna Tajda Ratajc.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

evanderkane
24. 08. 2021 19.00
Tajda je svoj razkošen talent pokazala tudi v znanem nočnem klubu v Ljubljani.