Borilni športi

LeBron James, glavni krivec za McGregorjevo "preobrazbo"

Las Vegas, 23. 05. 2019 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav zadnje čase Conor McGregor časopisne strani polni predvsem s svojimi incidenti, pa je zloglasni Irec v enem nedavnih intervjujev priznal, da je močno spremenil svoj življenjski slog. Če je nekoč hrepenel po materialnih dobrinah, danes več denarja vlaga vase in svoje dobro počutje.

Iz ust razvpitega irskega borca Conorja McGregorja nismo vajeni globokih misli in duhovnih vložkov, največkrat so njegove izjave sočne in kot ostre puščice usmerjene proti nasprotnikom. Po številnih incidentih se je Irec nekoliko odmaknil z medijskega parketa, v luči UFC 229 pa se je odločil spet pojaviti v javnosti. Ob tem je spregovoril o svojih novih ciljih in materialnih dobrinah, ki so mu pred leti predstavljale glavno gonilo.

"Moram biti v formi. Bistvo uspeha se skriva v zgodnjem vstajanju in treningu," je dejal Irec.
"Moram biti v formi. Bistvo uspeha se skriva v zgodnjem vstajanju in treningu," je dejal Irec. FOTO: AP
"Dolgo časa, v svojih dvajsetih letih, ko sem spoznal bogastvom so me fascinirale le materialne stvari. Kupoval sem si avtomobile, ure,... Spoznal sem, da sem preveč trošil na materialnih dobrinah, nisem pa vlagal vase in s svoje telo. To sem spremenil. Danes z menoj potujejo nutricionist, zdravniki, trener. Imam popolno ekipo, ki skrbi zame, vse zavoljo zdravja, dobrega počutja in forme," je v pogovoru s Tonyjem Robbinsom priznal McGregor.

Za veliko spremembo v njegovem življenjskem slogu je zaslužen predvsem ameriški košarkarski as, ki je Irca prisili k temeljitemu premisleku.

Glavni krivec za McGregojevo preobrazbo - LeBron James.
Glavni krivec za McGregojevo preobrazbo - LeBron James. FOTO: AP

"Nekje sem prebral, da LeBron James letno zapravi milijon in pol zase, za svoje dobro počutje. Terapevti, maserji, nutricionisti in vse to. Ko sem videl to, sem si se zamislil," je odkrito dejal irski UFC zvezdnik, ki že razmišlja o povratku v kletko. Čeprav podrobnosti o vrnitvi še niso povsem jasne, pa njegove besede vlivajo veliko upanja oboževalcem. V zadnji borbi ga je porazil šampion lahke kategorije Habib Nurmagomedov.

"Ko bo pred vrati nova borba se bom z ekipo za nekaj dni zaprl nekam v lasvegaški puščavi. Stran od vsega," je z gledalci za konec delil McGregor.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Trippin balls
24. 05. 2019 09.14
+7
Če smo iskreni bister je kot gosti sok
Petarda10
23. 05. 2019 18.45
+8
Bravo Conor, Champ!
Sputnik
23. 05. 2019 17.37
+18
lahko ima vse kar hoče pamet pa ne bo srečal nikoli