Borilni športi

Masvidal osredotočen zgolj na dve stvari: ali šampionski pas ali McGregor

Las Vegas, 17. 07. 2019 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Uspešni MMA borec Jorge Masvidal, ki še čaka na pravo 'eksplozijo', je po zadnjih zmagah nad Darrenom Tillom in Benom Askrenom v zelo dobrem položaju, da bo že na naslednjem obračunu odločal o morebitnem naslovu svetovnega prvaka v velterski kategoriji. Če do slednjega ne bi prišlo, bi lahko spremljali spektakel proti razvpitemu Conorju McGregorju.

Vse lepo in prav, toda veliko je še neznank v zvezi z naslednjo borbo prodirajočega MMA borca Jorgeja Masvidala, ki se je z najhitrejšim nokavtom že vpisal z zlatimi črkami v zgodovino tega športa. 

Toda ta bi lahko bila še žlahtnejša, če bo 34-letnik iz Floride v prihodnjih mesecih s strani glavnega promotorja Dane White dobil priložnost boriti se za naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji. Šampionski pas je trenutno v lasti nepredvidljivega Kamaruja Usmana, a je ob takšni dnevni formi, ki jo je Masvidal prikazal na zadnjem dvoboju proti nebogljenemu Askrenu, možno prav vse. Če gre verjeti zapisu Masvidalovega zastopnika Malkija Kawija na Twitterju, sta možnosti le dve. "Potrjujem, da se bo Jorge boril bodisi z Usmanom bodisi z McGregorjem. To sta edini imeni, ki prideta v poštev," je 'čivknil' Kawi.

Po zmagah nad Darrenom Tillom in Benom Askrenom se Jorgeju Masvidalu odpirajo številne možnosti.
Po zmagah nad Darrenom Tillom in Benom Askrenom se Jorgeju Masvidalu odpirajo številne možnosti. FOTO: AP
Karkoli se bo dogajalo v naslednjih dneh, tednih in mesecih, gre pričakovati, da bo Masvidal na vsak način skušal dobiti priložnost za borbo za šampionski pas. V nasprotnem primeru bi se lahko za velik zaslužek podal v zanimiv obračun s Conorjem McGregorjem, čigar vrnitev v oktagon po oktobrskem porazu proti Khabibu Nurmagomedovu še naprej visi v zraku.   

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.