Borilni športi

Razprodana T-Mobile Arena komaj čaka na vrnitev 'svojega junaka' McGregorja

Las Vegas, 23. 12. 2019 19.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V vsega nekaj minutah naj bi organizatorji naslednjega borilnega spektakla, sicer prvega v novem koledarskem letu 2020, na katerem bo imela glavno vlogo vrnitev razvpitega Conorja McGregorja po famoznem porazu pred dobrim letom dni proti Khabibu Nurmagomedovu, razprodali lasvegaško T-Mobile Areno.

Po poročanju ameriških medijev, predvsem pa po navedbah novinarja Yahoo Sportsa Kevina Ioleja, naj bi predsednik UFC-ja Dana White izjavil, da je od prodaje vstopnic, ki so pošle po vsega treh minutah, omenjena organizacija zaslužila neverjetnih 10 milijonov dolarjev.

Lasvegaška T-Mobile Arena, ki je v preteklosti že gostila izjemne borce, ki so se zapisali v zgodovino tega športa, bo tako 18. januarja prihodnje leto prizorišče težko pričakovanega povratka kontroverznega Irca Conorja McGregorja. V oktagonu se bo pomeril z Donaldom Cerronejem in tako tudi uradno začel iskati pot do vnovične borbe za šampionski pas. Ni skrivnost, da je želja mnogih povratni dvoboj z aktualnim svetovnim prvakom Khabibom Nurmagomedovom, a vsaj v bližnji prihodnosti je ta scenarij neuresničljiv.

Vrnitev Conorja McGregorja je očitno velik magnet za ljubitelje mešanih borilnih veščin. 18. januarja prihodnje leto se namreč v lasvegaški T-Mobile Areni obeta prvovrsten borilni spektakel UFC 246 z razvpitim irskim borcem v glavni vlogi.
Vrnitev Conorja McGregorja je očitno velik magnet za ljubitelje mešanih borilnih veščin. 18. januarja prihodnje leto se namreč v lasvegaški T-Mobile Areni obeta prvovrsten borilni spektakel UFC 246 z razvpitim irskim borcem v glavni vlogi. FOTO: Twitter

Za vstopnico tudi 1500 dolarjev
"Kljub visokim cenam vstopnic sem si želel ogledati Conorjevo vrnitev v oktagon, a kaj, ko je bilo po treh minutah vsega konec," je na spletu zapisal eden od razočaranih privržencev irskega borca, ki je bil pripravljen odšteti vrtoglavih 1500 dolarjev za želeni košček papirja.    

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pablo1119
24. 12. 2019 09.02
+4
The King is back!
Petarda10
24. 12. 2019 09.02
+3
Gremo Conoooooooorrrre
oktalz999
24. 12. 2019 07.31
+7
Donald bo pokasiral vsaj kak miljon več, če se bo pravi čas vlegel. Conor pač prodaja karte!!