Moskisvet.com
Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor

Borilni športi

McGregor in Nurmagomedov suspendirana

U.K.
12. 10. 2018 10.03
3

Odgovorni pri Nevada state Comission so oba borca suspendirali. A kazen ni ravno vzgojna.

Oba borca bosta namreč dobila le desetdnevno prepoved, ki bo začela veljati 15. oktobra 2018. Naj spomnimo, prepoved sta si borca zaslužila s svojim obnašanjem. McGregor pred legendarnim dvobojem, Nurmagomedov pa pa zaradi obnašanja po njem, ko je napadel McGregorjevega trenerja. 
A potebno je poudariti, da morda oba borca čaka še dodatna kazen, saj bo v teh desetih dneh še zmeraj trajala preiskava dogodka, tako da še zmeraj ni znano ali bodo odvzeli naslov prvaka Rusu ali ne. Odločitev naj bi sprejeli 24. oktobra. 

Conor McGregor
Conor McGregor FOTO: AP

Denar
Nurmagomedov naj bi prejel za dvoboj 2 milijona dolarjev, kar znese približno 1,7 milijona evrov. VEndar pa mu denarja zaradi incidenta po dvoboju še niso izplačali in kot kaže, mu ga tudi ne bodo, dokler ne bo končana preiskava. McGregor je po drugi strani že prejel 3 milijone (2, milijona evrov) dolarjev, a ga vseeno lahko čaka denarna kazen, saj so posnetki pokazali, da je sodeloval v pretepu. 

Khabib vs McGregor
Khabib vs McGregor FOTO: Profimedia

Nove ponudbe
Khabib Nurmagomedov je pred kratkim sporočil, da so ga obiskali agenti iz WWE (World Wrestling Entertainment), če bi bil pripravljen nastopiti v tem spektaklu. In glede na komedijo, ki sta jo uprizorila z McGregorjem, morda tja celo spadata. Pravzaprav je še to vprašanje, saj je WWE pač šov, kjer v resnici ni prostora za takšne neumnosti, če so mišljene resno. 

Khabib vs McGregor
Khabib vs McGregor FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400