Borilni športi

McGregor podcenjuje nasprotnika? Že razmišlja o vnovičnem dvoboju s Floydom

Las Vegas, 14. 01. 2020 15.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Rad bi se znova pomeril s Floydom v ringu," je ameriškim novinarjem razlagal borec mešanih borilnih veščin Conor McGregor. Tega sicer 19. januarja s prenosom na VOYO čaka spopad v oktagonu z Donaldom ’Cowboyjem’ Cerronejem v sklopu dogodka UFC 246. S prenosom pričnemo v nedeljo ob 4. uri zjutraj.

McGregor zatrjuje, da je osredotočen na obračun s Cerronejem in da v sklopu priprav na obračun že štiri mesece ni pil alkohola.
McGregor zatrjuje, da je osredotočen na obračun s Cerronejem in da v sklopu priprav na obračun že štiri mesece ni pil alkohola. FOTO: AP

Očitno McGregorjeve misli te dni niso le pri spopadu v oktagonu z Donaldom Cerronejem, saj v pogovorih z ameriškimi mediji že razmišlja o novem ’megaspopadu’ - bodisi s Floydom Mayweatherjem bodisi z Mannyjem Pacquiaom. A sam si močno želi novega spopada s Floydom, v katerem bi imel priložnost, da se Američanu maščuje za poraz. "Mislim, da bi bilo prav, da se zgodi … Tudi on se je spogledoval s tem, lahko si izbere koga drugega, toda to ne bo enako," je prepričan McGregor. 31-letni Irec je dvoboj avgusta 2017 v Las Vegasu izgubil, Mayweather pa je tako ostal brez poraza v poklicnem boksanju.

S petdeseto zmago, do katere je prišel s tehničnim nokavtom v deseti rundi, je Mayweather presegel celo legendarnega Rockya Marciana (49-0). Američan naj bi zaslužil okoli 250 milijonov evrov, poraženi McGregor pa okoli 75 milijonov evrov. Ni čudno, da si Irec, ki je bil zaradi suspenza UFC-organizacije ter številnih težav v zasebnem življenju dalj časa izven pogona, želi ponovne borbe z Mayweatherjem.

Več o obračunu McGregor vs. Cerrone si lahko preberete TUKAJ.

"To je bila zelo, zelo lepa izkušnja. Veselim se ponovitve. Verjamem, da bo do nje prišlo," je v pogovorni oddaji Ariela Helwanija (MMA Show) dejal zloglasni Irec. Ta je še razkril, da pogovori z Mayweatherjem obstajajo, obenem pa se Irec dogovarja tudi s Paquiaom, ki bo verjetno rezervna možnost, v kolikor obračun s 42-letnim Američanom pade v vodo.

UFC NA VOYO - klikni tukaj

Po skoraj letu in pol se bo McGregor vrnil v oktagon
McGregorjev obračun s Cerronejem bo sploh prvi za Irca po 6. oktobru 2018, ko ga je porazil Habib Nurmagomedov. Pravi, da že štiri mesce ni pil alkohola in da so priprave na obračun s 'Cowboyjem' brezhibne. "Delal sem napake, toda dovolj me je v hlačah, da priznam napake in jih popravim. In prav to sem storil. Mislim, mogoče res nisem perfekten, kajne?" je še razložil McGregor, ki se je zapletel v vojno z Nurmagomedovim in njegovim taborom, časopise pa je polnil tudi z nekaterimi izgredi z oboževalci - prednjačil je predvsem z uničevanjem pametnih telefonov. Irec je ostro zanikal govorice o dveh domnevnih spolnih zlorabah v Dublinu, o katerih so pisali pri slovitem The New York Timesu. "Seveda zanikam. Za božjo voljo, resno? Čas, prosim, čas bo vse razjasnil, čas bo vse povedal. In to je to," je bil jezen McGregor.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
15. 01. 2020 14.09
-1
Manny ga sesuje ... nima sans v boksu proti Moneyu in Mannyju ...
ka.pa.ces
15. 01. 2020 12.20
+1
Naj ne bluzi... Po cowboyu(če ga premaga) ga čaka Nasvidal ki je v vrhunski formi... In če še to zmaga ga čaka pa s5 nepremagljivi Kabib... Dolga in nemogoča pot ga še čaka preden lahk začne sanjat o Floydu
PMW
14. 01. 2020 19.04
+8
Želi si on pol miljarde v žep, če bo koga nabou je pa druga zgodba. Vidiš fante kako so lačni zmag in se borijo, da si ustvarijo ime. Ko to dosežejo je samo še gluma. Na koncu so več plačani za en boj k Johnny Depp za vse svoje filme, ki je glumac v pravem pomenu besede :)
PSIHOTERAPEVT
14. 01. 2020 18.14
+3
Itak in oba potegneta vsak po 200 mil hehe.. prvega sem pogledal, drugega pa tut highlightov ne bom.
NejkoSLO
14. 01. 2020 18.08
+1
Naj ga da že nekdu na go*ec
ehjaehja
14. 01. 2020 16.26
+7
Njegov ego je njegov največji nasprotnik in ga je že premagal... Upajmo da bo tokrat drugače.
schranz91
14. 01. 2020 16.25
-2
a ga ta suhec spet misli fasat
SlovenskiDomoljub
14. 01. 2020 17.16
+9
On je težji od Floyda drugač. Bo pa fasu to pa itak.