Moskisvet.com
Khabib vs McGregor

Borilni športi

McGregor s sinom v roki zagrozil, da bo Khabibu odtrgal glavo

U.K.
05. 10. 2018 14.07
0

Conor McGregor se je pojavil na tiskovni konferenci s svojim 18-mesečnim sinom, ki je kar malce ukradel pozornost novinarjev od borca.

Naj spomnimo, v nedeljo 7. oktobra nas čaka pravi borilni spektakel, ki si ga lahko ogledate tudi na Voyu. McGregor se bo spopadel z do sedaj neporaženim Khabibom Nurmagomedov in pričakujemo lahko pravo UFC poslastico. 

Strokovnjaki dajejo več možnosti Khabibu.
Strokovnjaki dajejo več možnosti Khabibu. FOTO: Profimedia

Grožnje
Kot smo že navajeni, je McGregor gonovno grozil nasprotniku. Dejal je, da mu bo odtrgal glavo. 30-letnik se bo sicer vrnil po porazu, ki ga je doživel v istem ringu v Vegasu, kjer se bo sedaj spopadel z Rusom. Pred skoraj dvema letoma ga je namreč premagal Mayweather.  

McGregor je prepričan, da bo premagal Rusa.
McGregor je prepričan, da bo premagal Rusa. FOTO: Profimedia

‘Trash talk’
Prav veliko ljubezni med obema borcema ni in že pred dvobojem je padlo nekaj ‘udarcev’ pod pasom. “Dobili boste šov, lahko mi verjamete. Odtrgal mu bom glavo. To bo uničujoč nokavt. Preveč je predvidljiv, zelo lahko ga bom zadel. Položil ga bom na hrbet,” je na konferenci dejal McGregor. 
Khabib pa se je spravil na McGregorjevo poreklo. “Tri dni … radi me boste imeli,” je dejal Khabib McGregorjevim oboževalcem. “Imam pa vprašanje za vas Irce. Kaj pa vaš jezik? Naj mi nekdo odgovori. Ta tip govori o borbi proti angleškemu imperiju, a ne govori vašega jezika. Njegov dedek Christopher je delal v angleški mornarici in ubijal vaše ljudi. In vi ga podpirate? No, to bom spremenil v soboto (po lokalnem času).”  

Na tiskovni konferenci je skoraj več pozornosti požel Conor mlajši kot starejši.
Na tiskovni konferenci je skoraj več pozornosti požel Conor mlajši kot starejši. FOTO: Profimedia

VSekakor lahko pričakujemo res odličen dvoboj v nedeljo zjutraj (po našem času). Dvoboj naj bi se začel okoli četrte ure, ogledate pa si ga lahko v živo na Voyu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400