Borilni športi

V oktagon se vrača UFC zvezdnik: 'Vzdržujem pripravljenost za pravi trenutek'

Chicago, 19. 03. 2019 12.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Če gre verjeti napisom v ameriških medijih, ni daleč dan, ko se bo v oktagon vrnil irski UFC zvezdnik Conor McGregor, ki priznava, da se z vsakim dnem počuti vse bolje in močneje.

Kontroverznega Conorja McGregorja je v minulih dneh v Chicagu doletela čast biti na čelu parade v okviru Dneva Svetega Patricka, kjer se je zelo dobro zabaval. Glede na pozitivno vzdušje so predstavniki določenih ameriških medijev izkoristili trenutek in svojeglavega Irca povprašali o morebitni skorajšnji vrnitvi v oktagon, UFC zvezdnik pa jim je postregel z ekskluzivno informacijo, ki nikogar ni pustila ravnodušnega: "Lahko vam potrdim, da sem v fazi pogajanj z organizacijo UFC glede moje vrnitve v začetku julija. Nič še ni dorečenega, se pa stvari odvijajo v želeno smer. V vmesnem času sem pridno treniral, ker se želim vrniti močnejši kot kdajkoli prej. Vzdržujem pripravljenost za pravi trenutek." 

Conor McGregor (na sliki v dvoboju s Khabibom Nurmagomedovom) je v zelo resnih pogovorih z organizacijo UFC glede vrnitve v oktagon.
Conor McGregor (na sliki v dvoboju s Khabibom Nurmagomedovom) je v zelo resnih pogovorih z organizacijo UFC glede vrnitve v oktagon. FOTO:

UFC razmišlja o dveh prestižnih julijskih 'eventih': šestega julija se bo najverjetneje v okviru tradicionalnega dogodka International fight week odvil UFC 239, kjer naj bi nastopil tudi McGregor, tri tedne kasneje pa še UFC 240. Glede na odmevnost prvega dogodka verjamemo, da odgovorni možje UFC-ja ne bodo zapravili izjemne priložnosti in tako kmalu začeli s promocijo vrnitve svojega največjega zvezdnika. Lani ob podobnem času je bilo moč spremljati spektakularni UFC 226, na katerem sta imela glavno vlogo Stipe Miočić in Daniel Cormier

  
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Janezcesnik
20. 03. 2019 16.00
-6
Napihnjenost spara za pravi trenutek razbije ga pa vsak amater
Petarda10
20. 03. 2019 19.46
+5
Pa se ti zavedas da je imel dva pasa? Prvi ki mu je to sploh uspelo tako da ne bluzi
ggargamell
20. 03. 2019 14.09
+4
upam da najde nasprotnika ki ga bo lahko premagal ker drugače lahko zaključi kariero
felix59 drugič
19. 03. 2019 14.21
+2
Oba pretepača na zgornji sliki se mi zdita zelo sumljiva , oba imata veliki bradi.
StAnalitik
19. 03. 2019 14.41
+6
Prav tako kot Božiček,Dedek Mraz in Sveti Miklavž,pamjim kljub bradam pišeš pisemca.