Borilni športi

Medtem ko je Pacquiao pospravil Bronerja, so roparji 'pospravili' njegovo vilo

Las Vegas, Los Angeles, 22. 01. 2019 19.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Manny Pacquiao se je minuli konec tedna pridružil skupini borcev, ki so naslov prvaka osvojili po 40. rojstnem dnevu. A zmaga nad Adrienom Bronerjem ima vseeno grenak priokus, saj so nepridipravi v času borbe 'obiskali' njegov dom v Los Angelesu. Popularni Pac-Man sicer ni ostal brez vrednejših predmetov.

Filipinski boksarski superzvezdnik Manny Pacquiao se je zmagovito vrnil na ameriška tla in v borbi za naslov v velterski kategoriji brez večjih težav opravil z Američanom Adrienom Bronerjem. Filipinec je namreč slavil po soglasni sodniški odločitvi. Verjetno bi popularni Pac-Man poskušal borbo zaključiti še prej, če bi vedel, kaj se dogaja v njegovem začasnem domu v Los Angelesu. Skoraj istočasno, ko je Pacquiao boksal v ringu v Las Vegasu, so namreč v njegov kalifornijski dom udrli roparji in mu v iskanju na vredne predmete, popolnoma uničili stanovanje. Mannyjev brat Bobby Pacquiao je v pogovoru z ameriškimi mediji sicer razkril, da je to že drugi vlom v omenjeno stanovanjem v zadnjih dveh letih. Pristojni organi, ki preiskujejo rop pa so razkrili, da nepridipravi niso odnesli predmetov, ki bi imeli visoko denarno vrednost. Celotno posestvo je sicer ocenjeno na vrednost treh milijonov ameriških dolarjev (2.63 milijona €, op. p.), a očitno se roparji do vrednejših stvari niso dokopali oziroma jim je za to, zmanjkalo časa. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.