Borilni športi

Tyson trdi: McGregor je marketinški genij, ki nikoli ne bo premagal Khabiba

New York, 13. 07. 2019 12.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarni boksarski svetovni prvak v težki kategoriji Mike Tyson meni, da razvpiti MMA borec Conor McGregor nikoli ne bo premagal aktualnega svetovnega prvaka lahke kategorije Khabiba Nurmagomedova. Tudi če se bosta v prihodnosti pomerila še desetkrat.

Khabib Nurmagomedov je v neposrednem obračunu za naslov svetovnega MMA prvaka v lahki kategoriji lanskega oktobra v Las Vegasu dobesedno ponižal Conorja McGregorja in povsem zasluženo postal najboljši na zemeljski obli v omenjeni tekmovalni kategoriji.

Od tedaj "poznavalec viskija" ni več stopil v oktagon, medtem ko nevarnega Dagestanca v začetku septembra na UFC prireditvi 242 v Abu Dabiju čaka obračun proti Dustinu Poirierju. Na temo hudega rivalstva je svoj lonček pristavil tudi legendarni boksarski svetovni prvak v težki kategoriji Mike Tyson, ki je nedavno v enem od intervjujev poudaril, da McGregor pod nobenim pogojem ne more premagati Nurmagomedova. "Poglejte, obstaja ena stvar, ki jo je potrebno priznati, in sicer, da je Conor McGregor absolutni mojster samopromocije. Vendar, Khabib ga je premagal, kajne? In slišim, da si oba želita vsaj še ene medsebojne borbe, ki bi bila nov spektakel. Ljudje si na vsak način želijo McGregorjeve vrnitve v oktagon, toda Nurmagomedova ne more premagati. Nikoli ga ne bo premagal. Ljudje pa bodo vseeno odšteli veliko denarja, da bi videli vnovičen obračun med sijajnim borcem in marketinškim genijem," je dejal eden in edini Mike Tyson in pristavil:

Legendarni Mike Tyson priznava, da je razvpiti irski MMA borec Conor McGregor mojster samopromocije.
Legendarni Mike Tyson priznava, da je razvpiti irski MMA borec Conor McGregor mojster samopromocije. FOTO: AP
"Najbolj ironično v celotni situaciji je dejstvo, da bi Khabib zaslužil precej več denarja z zmagami nad McGregorjem kot pa v dvobojih proti borcem, ki bi se mu znali bolje postaviti po robu. Torej, s finančnega vidika se vsekakor bolje splača desetkrat stopiti v oktagon s Conorjem McGregorjem, saj bodo ljudje trumoma hodili v dvorane in neupravičeno upali na morebitno senzacijo in odvzem šampionskega pasu. Vidite, temu se reče pravi marketing, ki prinaša milijone, milijarde ... McGregor je genij, brez kakršnega koli dvoma."   

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ArkaMast
14. 07. 2019 14.37
+1
Habib je vsaj fejst fant.
Melaj
14. 07. 2019 07.51
+6
V zadnjih letih je marketing v ospredju. V omenjenem dvoboju je marketing in denar 99,9%. Kar ostane, je šport.
Starac12
13. 07. 2019 15.58
+27
ggargamell
13. 07. 2019 14.45
+7
no ja potem takem so geniji ljudje ki stojijo za gregijem in ne on sam ....