Borilni športi

Miller z jasnim sporočilom Joshui: Počil boš kot jajce

New York, 19. 02. 2019 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriški boksar težke kategorije Jarrell Miller je znan po dolgem jeziku, ki ga spretno uporablja že mesece pred dogovorjeno borbo z aktualnim vladarjem težke kategorije Anthonyjem Joshuo. "Jamčim vam, videli ga boste počiti kot jajce," je za prvo skupno novinarsko konferenco v New Yorku napovedal Miller. Borba je sicer na sporedu 1. junija v kultnem Madison Square Gardenu.

Anketa Arhiv
Kdo bo dobil junijski dvoboj v Madison Square Gardenu?

Gostobesedni Američan je še pred prvo novinarsko konferenco pokazal, kako jezičen je. "Lahko pričakujete, da bom v psihološki prednosti. Vem, da ve, kaj prihaja. Ne vem, koliko tega lahko prenese. Jamčim vam, videli ga boste počiti kot jajce," je napovedal Jarrell 'Big Baby' Miller. Za Joshuo, ki prihaja iz Manchestra, bo to sploh prva poklicna borba preko Luže. Joshua in Miller sta imela bližnje srečanje že lani poleti, ko so ju morali ločiti člani njunih ekip, Miller pa iz ZDA na Otok že pošilja jasno sporočilo aktualnemu vladarju težke kategorije. Temu napoveduje sovražen sprejem na ameriških tleh. "To bo nasilno snidenje. Maltretiram ga z razlogom. To je boksarski posel. To je boleča igra. Tu ni prostora za ponižnost ali prijaznost. Tu gre za trdo delo in to, da boš storil vse, kar lahko, da bi dobil borbo. Ko je pogodba enkrat podpisana, so rokavice snete," je sporočilo Millerja Britancu.

Anthony Joshua
Anthony Joshua FOTO: AP

Miller (23-0-1), ki tehta več kot 135 kilogramov, je prepričan, da se tako kot Miller še neporaženi Joshua (22-0-0) še nikoli ni boril proti nekomu takšnemu, kot je on. "Lahko sprožim veliko udarcev in imam srce desetih levov. Sem popolnoma drugačen. To je glavni cilj – preganjati ga po ringu. Ne mislim se igrati igric. Ni načina, na katerega bi se lahko pripravil name," je pred dnevi zatrdil Miller. Ta je tako kot Joshua mojster predčasnih koncev borb. Od 23 zmag jih je kar 20 zaključil z nokavtom, Britanec pa je pri tem še malenkost uspešnejši, saj jih je od 22 borb kar 21 zaključil predčasno. Joshua je tri centimetre višji od Millerja, ta pa je dobrih 20 kilogramov težji kot Britanec. 

Takole sta se Joshua in Miller 'zapela' julija 2018: 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
19. 02. 2019 18.22
+6
AJ ga bo nokavtiral ... samo Gipsy King se lahko trenutno z Džošuo kosa ....
Frigo
19. 02. 2019 10.40
+15
Tisti pes k veliko laja malo grize
magnusen
19. 02. 2019 10.27
+24
Tudi Irec McGregor se je grozno repenčil, končalo pa se je z batinami..