Borilni športi

Miočić komaj čaka 'revanšo' z Ngannoujem: Že zdaj bi se lahko boril

New York, 28. 01. 2021 16.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Aktualni svetovni prvak MMA v težki kategoriji Stipe Miočić je že začel s pripravami za težko pričakovani povratni obračun proti staremu znancu Francisu Ngannouju, ki bo na sporedu 27. marca v okviru borilnega spektakla UFC 260. Čeprav sta do omenjenega obračuna ostala še skoraj dva meseca, fotografije ameriškega borca hrvaških korenin na družbenih omrežjih dokazujejo, da je že zdaj v odlični formi.

Francis Ngannou je naposled le dočakal potrditev velikega šefa organizacije Dana Whita za povratno borbo proti rivalu Stipetu Miočiću za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji.

Aktualni prvak Miočić se v mirnem zavetju svojega doma pripravlja na spektakularni obračun, ki bo čez slaba dva meseca potekal v okviru borilnega dogodka UFC 260. "Če bi mi že zdaj dali možnost, da stopim v oktagon, bi to storil z velikim veseljem. A nič ne de, do 27. marca želim biti na vrhuncu svojih psihofizičnih zmogljivosti," sporoča samozavestni svetovni prvak, ki se v isti sapi zaveda zahtevnosti naslednjega izziva. "Ngannou je tehten nasprotnik. To je dokazal tudi v najinem prvem dvoboju, ki pa sem ga dobil relativno gladko po soglasni sodniški odločitvi. To bo moja prva borba po uspešno zaključeni trilogiji z Danielom Cormierjem. Komaj čakam na 27. marec in novo dokazovanje pred upajmo polnimi tribunami navijačev," pravi ameriški borec hrvaških korenin, ki bo, če bo še drugič premagal Ngannouja, za nagrado dobil možnost obrambe naslova proti zloglasnemu Jonu Jonesu.

Čeprav bosta morala tako Miočić kot Ngannou do povratnega obračuna preliti še kar nekaj znoja, pa zadnje fotografije aktualnega prvaka na družbenih omrežjih dokazujejo, da je že zdaj v odlični formi. "Nikoli ne podcenjujte vaje preskakovanja kolebnice. Ta je odlična za več stvari: vzdržljivost, limfni sistem, različne mišične skupine celega telesa, zdravje srca, koordinacijo, kosti in celo za preventivo pred poškodbami. Obenem pa je, verjemite mi, precej težja kot se morda zdi na prvi pogled," je na Instagramu zapisal Miočić.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

superjezek
29. 01. 2021 20.19
+2
And Still, Stipe Miocić =))))
hirajem
28. 01. 2021 20.32
-1
Zanimiva bo revanša. Ngannou je veliko napredoval od njunega zadnjega dvoboja. Spektakl bo!
nivampomo?i
28. 01. 2021 18.44
+6
Stipe "the real" Goat.IQ premaga surovo moč in to vsakič.