Borilni športi

Miočić zanikal namigovanja: Jones? Nimam pojma, s hčerko igrava video igrice

Cleveland, 23. 09. 2019 15.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Zavežite svoje pasove, ljudje, kmalu prihaja velika novica," je v nedavnem sporočilu na svojem Twitter računu zapisal aktualni svetovni MMA prvak poltežke kategorije Jon Jones in nemudoma sprožil val medijskih ugibanj, da naj bi se v bližnji prihodnosti pomeril s trenutnim vladarjem težke kategorije Stipetom Miočićem, kar je slednji kategorično zanikal.

Stipe Miočić se je očitno odločil narediti konec številnim medijskim natolcevanjem o domnevnem obračunu z aktualnim svetovnim MMA prvakom v poltežki kategoriji Jonom Jonesom. "Ne, ta Jonesova objava, ki sem jo mimogrede tudi sam prebral, nima nikakršne zveze z menoj. Če sem povsem iskren, nimam pojma, o čem ali o kom je Jon govoril v tem sporočilu. Vse, kar trenutno počnem, je, da vsak dan igram video igrice s svojo hčerko," je Miočić v pogovoru za CBS Sports v kali zatrl vsa ugibanja o morebitnem obračunu z Jonesom in dodal: "Želim se boriti proti komurkoli. Od nekdaj sem bil borec, ki se ne ustraši izziva. Morebitna trilogija z Danielom Cormierjem zveni zelo vznemirljivo, prav tako bi bil obračun s Francisom Ngannoujem zanimiv za številne ljubitelje našega športa ... Skratka, ljudje obožujejo težko kategorijo, saj želijo gledati velike fante v oktagonu, zato mi je popolnoma vseeno, kdo bo moj naslednji nasprotnik."   

Aktualni svetovni MMA prvak v težki kategoriji Stipe Miočić je kategorično zanikal govorice, da naj bi se v bližnji prihodnosti pomeril s svetovnim MMA prvakom poltežke kategorije Jonom Jonesom.
Aktualni svetovni MMA prvak v težki kategoriji Stipe Miočić je kategorično zanikal govorice, da naj bi se v bližnji prihodnosti pomeril s svetovnim MMA prvakom poltežke kategorije Jonom Jonesom. FOTO: AP

Oglasil se je še White ...
V medijsko izmišljeno zgodbo o Miočiću in Jonesu se je kmalu zatem vmešal še predsednik UFC organizacije Dana White, ki je potrdil besede ameriškega borca hrvaških korenin: "Za Miočića obstajata zgolj dve možnosti - bodisi še tretji dvoboj s Cormierjem bodisi s Francisom Ngannoujem. drugih možnosti ni in jih v bližnji prihodnosti tudi ne bo. Ostalo so zgolj medijske špekulacije oziroma konstrukti."   

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

macek_garfield
23. 09. 2019 19.13
+6
dokler pred bojem ... geni kameni ... bo vsakega strosil ...
Kairos22
23. 09. 2019 18.26
+10
Miočić je ninja, svaka čast hčerko 😁😂
Capo dei Capi - novi profil
23. 09. 2019 17.48
-33
Jon Jones, ga pohabi. Za to ne bo tega "fight-a"... Prednost pa ima DC za "rematch". :)
siska55
23. 09. 2019 18.18
-19
poper00
23. 09. 2019 18.41
+4
Prednost imata tako Ngannu kot DC.Za pohabljanje pa nisem tako siguren.Ko se bo Jones skinu z dopinga bo to moral dokazati ,če bo sploh želel iti v teško.
nivampomo?i
23. 09. 2019 19.54
+10
"Eye poke" na Stipeta ne deluje tako da ne vem na kakšen način naj bi ga po tvojem pohabil.Ga je DC šturkal cel fajt pa ni trzal.