Borilni športi

Na njegovem računu se bohotijo milijoni, a Joshua stavi na skromnost

Sheffield, 21. 03. 2019 17.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden največjih športnih zvezdnikov Anthony Joshua je pred svojim ameriškim prvencem odprl vrata svojega skromnega začasnega stanovanja, v katerem bivam ed pripravami na borbo z Jarrellom Millerjem. Na veliko presenečenje vseh Britanec ne uživa v luksuzu, temveč biva kar v majhnem skromno opremljenem stanovanju.

Snemalna ekipa je obiskala novo zatočišče Anthonyja Joshue. Boksarski zvezdnik, ki je v svoji karieri zaslužil več kot sto milijonov evrov, je odprl vrata svojega skromnega stanovanja v Sheffieldu, kjer se pripravlja na svoj ameriški prvenec. Njegovo novo ’domovanje’ se lahko pohvali z dvema skromno opremljenima spalnicama, britanskega boksarskega zvezdnika ne moti niti staro oblazinjeno pohištvo.

Joshua bo z Jarrellom 'Big Baby' Millerjem v ringu zaplesal prvega junija.
Joshua bo z Jarrellom 'Big Baby' Millerjem v ringu zaplesal prvega junija. FOTO: AP

Čeprav se na njegovem računu bohotijo milijoni, Joshua stavi ne skromnost, saj zatrjuje, da ima stanovanje vse, kar potrebuje, da se pripravi na borbo. "Ljudje se pogosto sprašujejo, zakaj se ne preselim. Odgovor je enostaven, ker deluje. Je mirno, vsi imamo na voljo svoj prostor za spanje, poln hladilnik. Imamo vse za trening, telovadnica pa je le nekaj minut stran," pojasnjuje Britanec in zagotavlja: "Lokacija je popolna. Vse kar potrebujem za priprave."

Njegov cimer je dobri prijatelj in član ekipe David Ghansa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Joshua se na junijski obračun v Madison Square Gardnu pripravlja v GB boksarskem centru v Sheffieldu, pod vodstvom trenerja Roba McCrackena. Prav v tem istem centru se je pripravljal tudi na olimpijske igre, na katerih je leta 2012 osvojil zlato.

Boksarjevo začasno stanovanje je v velikem kontrastu z londonskim domovanjem, ki ga je najel pred obračunom z Alexandrom Povetkinom. Takrat je namreč plačeval kar 20 tisočakov tedensko.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

a_e_96
21. 03. 2019 20.07
+16
Pozitivno presenečen. Lepo AJ! :)
janezpodre
21. 03. 2019 19.22
+10
Ronaldo ne bi mel v takem niti picikla od vrtnarja garažiran, Tonček je krepko najboljši v svojem poklicu, Ronaldo je pa šele peti, pa tud lepš je od unga briljantinarja.
fairplayy
21. 03. 2019 18.59
+18
Vseeno kolk milijonov ima vazno da z njimi se bol ne degradira okolja
Trend01
21. 03. 2019 18.19
+18
Morda je pa Rocky IV gledal. :-) Ali je 3., ali 2. Ma, saj je vse isto. Razen enke!