Borilni športi

Na VOYO bodo ta konec tedna 'pele pesti': boks, KSW in UFC

Ljubljana, 19. 03. 2021 15.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.G., J. K.
Komentarji
2

Ta konec tedna boste ljubitelji borilnih veščin na VOYO zagotovo prišli na svoj račun. Kolegi iz najbolj priljubljene slovenske televizije na zahtevo so poskrbeli za tri spektakularne borilne dogodke. Začeli bomo z boksarskim spopadom v soboto (Beterbiev vs. Deines), nadaljevali s poslastico KSW (Račić vs. Przybysz), zaključili pa s spektaklom UFC Vegas 22, na katerem se bosta v glavni borbi večera udarila Derek Brunson in Kevin Holland.

Derek Brunson
Derek Brunson FOTO: AP

Uvodoma boste na svoj račun prišli ljubitelji boksa (sobota ob 18. uri na VOYO), saj bo v moskovski areni svoje nokavterske pesti v ringu preizkusil neporaženi prvak v poltežki kategoriji Artur Beterbiev. Nasproti mu bo stal nemški boksar ruskih korenin Adam Deines. Sobotni večer bodo popestrili še borci mešanih borilnih veščin v atraktivnem tekmovanju KSW, vse skupaj pa se bo zaključilo s tekmovanjem UFC v Las Vegasu.

Vikend ognjemet udarcev se bo tako začel v v ledeni dvorani v Moskvi, kjer bo domači in nesporni šampion v poltežki kategoriji Artur Beterbiev izzval rojaka z nemškim potnim listom Adama Deinesa. Ta se bo sploh prvič boril za naslov prvaka. Ob 20. uri sledi KSW-jeva poslastica, v sklopu katere boste na delu videli tudi hrvaškega borca Antuna Račića. Nasproti bo 'Morilcu' še drugič v karieri stal Poljak Sebastian Przybysz - Sebić. 

Borilna akcija se bo za konec preselila tudi čez Lužo, UFC namreč znova gostuje v Las Vegasu, kjer bosta poskušala zasijati neuničljiva borca Derek Brunson in Kevin Holland. V mestu greha se bo borilna veselica v oktagonu začela v nedeljo zgodaj zjutraj (prenos na VOYO ob 3. uri). 

Prenos UFC FN VEGAS 22 (Brunson vs. Holland) bo na VOYO v nedeljo ob 3. uri zjutraj.
Prenos UFC FN VEGAS 22 (Brunson vs. Holland) bo na VOYO v nedeljo ob 3. uri zjutraj. FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

peteretep
19. 03. 2021 16.17
+0
Hitr' plačat vojo in gledat umazane športe. Gremo fantje.
Škrinca
19. 03. 2021 17.04
zakaj bi plačeval..........v sparu zraven računa dobiš brezplačno kodo za 60 dni.........enkrat na leto se priklopiš in si videl vse.....