Borilni športi

Ngannou roti Whitea: Daj mi še eno priložnost, da razbijem Miočića

Ljubljana, 18. 09. 2019 12.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Minilo je nekaj tednov od povratnega dvoboja za naslov svetovnega MMA prvaka v težki kategoriji med Danielom Cormierjem in Stipetom Miočićem, ki ga je na koncu dobil slednji in tako po skoraj letu dni vrnil šampionski pas v svojo last. Toda v vrsti že čaka še en izjemni težkokategornik, ki bi se svojim privržencem želel oddolžiti za lanski poraz z Miočićem.

Kamerunski težkokategornik Francis Ngannou je v nedavnem pogovoru za MMAJunkie priznal, da ga lanski poraz s Stipetom Miočićem v Bostonu še vedno zelo boli, zato je njegova največja želja povratni dvoboj z izjemnim ameriškim borcem hrvaških korenin.

"Kaj počnem? Pridno treniram in čakam na klic šefa Dane Whitea," je uvodoma dejal Ngannou, ki je svoj prvi pravi poraz v oktagonu doživel ravno v borbi z Miočićem lanskega januarja, zdaj pa si želi le povratnega obračuna, da se oddolži svojim zvestim privržencem. "Menim, da sem si z zadnjo zmago zaslužil vnovično priložnost za borbo za naslov svetovnega prvaka. White mi je sicer v nedavnem nevezanem pogovoru dejal, da mora počakati, kako se bodo stvari odvijale med Cormierjem in Miočićem. Kot sem uspel razumeti, si Daniel želi še tretji obračun s Stipetom," je potrdil Ngannou, ki kljub vsemu upa, da bo ravno on tisti, ki bo dobil priložnost za 'maščevanje'.

Francis Ngannou (levo) upa, da bo šef UFC organizacije Dana White uslišal njegovo željo po povratni borbi z aktualnim svetovnim MMA prvakom v težki kategoriji Stipetom Miočićem.
Francis Ngannou (levo) upa, da bo šef UFC organizacije Dana White uslišal njegovo željo po povratni borbi z aktualnim svetovnim MMA prvakom v težki kategoriji Stipetom Miočićem. FOTO: AP
'Miočić, pazi se!'
"Mislim, da bo na koncu prevladal razum in bom dobil to priložnost. V kolikor pride do povratnega dvoboja, verjemite, da Miočića čaka povsem drugačen epilog od lanskega," je Ngannou poslal jasno sporočilo štiri leta starejšemu soborcu in zaključil: "Po mojem sanjskem scenariju bi se povratna borba lahko zgodila na dogodku UFC 245 v Las Vegasu. To bi šele bil pravi borilni spektakel."  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Baletka
21. 09. 2019 18.35
+0
Hahaha ce je od prve borbe na kardiu delou vsak dan, vseeno nebo dorastu miocicu
mariomandzukic
18. 09. 2019 16.08
+7
ma daj skrij se revcek..ce nasga Stipe nisi premagal v prvi "bitki" ga v drugi sigurn ne mors..pa tale Ngannou razn mocnga udarca nc druzga nima..tehnika,zelo slaba,v hrvanju podpovprecn,noge nula.,.Stipe je najboljsi teskas v zgodovini
Kairos22
18. 09. 2019 15.57
+3
Zanimiv fight bo tole! Kritika1 pejt jokat na drug članek!
Baletka
21. 09. 2019 18.36
+1
Ze prvi ni bil zanimiv, 5 rund enosmernega prometa.. tok da niso rabl nosil po vsaki rundi zarad tega ker sam sebe ni mogu crnjo nost.. hahah
kritika1
18. 09. 2019 15.56
-12
Se vam mar sanja, kaj počnete, že naslov, da ga razbijem, pove vse, da spodbujate nasilje, sovraštvo in temu na koncu rečete šport?
mikson1402
19. 09. 2019 08.50
+6
jap....idi na stran biba leze, če te moti...
Staritrg
18. 09. 2019 15.25
+11
Težka napoved zmagovalca med njima. Ngannou močnejši udarci, Stipe boljši taktik in tehnik...