Borilni športi

VIDEO: Bliskovito zmagoslavje razvpitega povratnika: Khan v manj kot minuti opravil z Lo Grecom

Liverpool, 21. 04. 2018 14.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
N.A./A.V.
Komentarji
0

​​​​​​​Priljubljeni britanski boksar Amir Khan je v velikem slogu vrnil v ring. V liverpoolski dvorani Echo Arena se je borec iz bližnjega Boltona, ki se ni boril od leta 2016, udaril s Philom Lo Grecom in v manj kot minuti z nokavtom pomedel nasprotnika na tla. 

V liverpoolskem ringu sta se pomerila nekdanji svetovni prvak in olimpijec iz Boltona Amir Khan (31-4-0, 19 KO's) in izkušeni Kanadčan Phil LoGreco (28-3-0, 15 KO's). Khan, ki se v ringu ni boril skoraj dve leti, na zadnje ga je maja 2016 nokavtiral Canelo Alvarez, si je želel povrniti nekdanjo slavo in spoštovanje iz obdobja, ko je zasedal boksarski prestol. V tem času je namreč svoj ugled očrnil z nekaj razvpitimi medijskimi zdrahami s katerimi je polnil strani rumenih medijev.

Kljub izjemni karieri Britanca pa nihče ni pričakoval, da bo njegov povratek v ring tako enostaven. Povratnik je v pičlih nekaj sekundah pokazal, da misli resno. Z nasprotnikom je opravil že v prvi rundi, zmage pa se je veselil z nokavtom po manj kot 40 sekundah dvoboja. Z  desnim krošejem je Lo Greca zrušil na tla, ko pa se je slednji uspel pobrati in se podal v napad je borbo zaključil z desnim direktom.

Amir Khan je potreboval pičlih 38 sekund, da je Phila Lo Greca položil na tla.
Amir Khan je potreboval pičlih 38 sekund, da je Phila Lo Greca položil na tla. FOTO: AP

Borba v super velterski kategoriji: 
Anthony Fowler vs. Ryan Toms 

Borba za naslov prvaka v super peresno lahki kategoriji po verziji WBA:
Tasha Jonas vs. Taoussy L'Hadji

Borba v velterski kategoriji:
Conor Benn vs. Cris Truman

Borba za naslov prvaka skupnosti narodov v lahki kategoriji:
Sean Dodd vs. Tommy Coyle

Borba v super velterski kategoriji: 
Amir Khan vs. Phil Lo Greco

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.