Borilni športi

Spencerjeva pred dvobojem z Nunesovo: Pokončala jo bom in šokirala svet

Las Vegas, 03. 06. 2020 13.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Felicia Spencer bo v nedeljski dvoboj (z neposrednim prenosom na Voyo od 4. ure zjutraj) z aktualno svetovno UFC prvakinjo v peresno-lahki kategoriji Amando Nunes vstopila v vlogi popolne avtsajderke. A kot pravi simpatična Kanadčanka, bosta neizmerna motivacija in odločenost, da sicer izjemni Brazilki odvzame šampionski pas, dovolj za zmago, ki bi zagotovo predstavljala eno od večjih senzacij v zadnjem obdobju.

Potem ko je lani kljub porazu navdušila številne svoje privržence s srčno borbo proti legendarni Cris Cyborg, je kanadska borka v peresno-lahki kategoriji Felicia Spencer tokrat odločena spremeniti epilog prihajajočega dvoboja proti aktualni UFC svetovni prvakinji Amandi Nunes.

Nunesova vstopa v nedeljski (7. 6.) lasvegaški obračun v okviru borilnega dogodka UFC250, ki ga bomo prenašali na Voyo od 4. ure dalje, kot absolutna favoritinja, toda tudi Spencerjeva ima svojo računico. "Že samo dejstvo, da bom sodelovala v naslovni borbi dogodka, je veliko priznanje za moje dozdajšnje delo. Popolnoma sem osredotočena na svoje delo in vse prej kot lahko borbo, ki me čaka čez nekaj dni," je v pogovoru za spletno stran BJPenn.com uvodoma dejala Spencerjeva in na vprašanje o vlogi popolne avtsajderke, odgovorila:

Bo Amanda Nunes še enkrat več izkoristila svojo surovo moč in (zlahka) opravila še s Felicio Spencer?
Bo Amanda Nunes še enkrat več izkoristila svojo surovo moč in (zlahka) opravila še s Felicio Spencer? FOTO: AP

"Še veliko raje imam, da me ljudje že vnaprej odpišejo. In verjemite, da se s tem niti najmanj ne obremenjujem. Ravno nasprotno, to me še bolj motivira, da k borbi pristopim še bolj odločno. To je pravzaprav prvič v moji karieri, da sem v vlogi velike avtsajderke, a sama sem pripravljena šokirati svet. V vrhunskem športu se presenečenja pogostokrat dogajajo in zakaj ne bi bila jaz ena od bork, ki bi ga priredila. Imam vse možnosti za to."

Glede na razmerja moči med borkama še največjo prednost strokovnjaki Kanadčanki pripisujejo v borbi na parterju. "Moja fizična moč in slog, ki je malce nevsakdanji, ji bosta predstavljala veliko težav. V to sem povsem prepričana, ob tem pa verjamem, da mi za zmago ne bo potrebno borbo privesti na parter. Močna sem tudi v borbi stoje ... Pričakujem, da bova porabili vseh pet rund, v kolikor pa se bo ukazala možnost, da jo pokončam prej, jo bom z največjim zadovoljstvom izkoristila. Čas je, da prekinem Amandin zmagoviti niz in začnem svojega," je zaključila Felicia Spencer. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Wahl
03. 06. 2020 15.47
+4
"Pokončala jo bom". Sledi prijava za sovražni govor.
mr.puff puff
03. 06. 2020 15.42
+0
Uporabnik1921539
03. 06. 2020 15.30
+4
Punce,super ste.Pa Go Canada!
Vridraivardo
03. 06. 2020 15.25
-7
Kakšne bolane.
SmiselZivljenja
03. 06. 2020 14.59
+4
žensko je lepo videt v lepi obleki ne pa v ringu. te možače so kar nekaj...
KavčStrokovnjak
03. 06. 2020 15.39
+2
Tvoja mama je možača. Potem pa raje glej modne revije, če ti ta šport ni všeč.
SmiselZivljenja
03. 06. 2020 18.02
+1
moja mama je zate gospa, tvojo pa videvajo po rdečem križu in na socialni, ker ji sin vse pobere za hors.