Borilni športi

Pa smo le dočakali: McGregor jeseni spet v kletki

Las Vegas, 04. 08. 2018 14.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Organizatorji so le objavili datum težko pričakovane borbe v kateri se bosta za naslov prvaka v lahki kategoriji pomerila trenutni lastnik naziva Khabib Nurmagomedov in razvpiti Irec Conor McGregor. Slednji se, po skoku v boksarske vode zavoljo spopada z Floydom Mayweatherjem, vrača v oktagon 6.oktobra.

V zadnjem času irski borec mešanih borilnih veščin Conor McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) ne polni strani športnih časopisov s svojimi zmagami temveč predvsem incidenti. Zaradi zadnjega, v katerem je poškodoval nekaj borcev in avtobus, se je Irec znašel tudi na sodišču, to pa mu je naložilo denarno kazen in nekaj dni družbeno koristnega dela. Ob tem bo mora McGregor obiskati tudi tečaj za obvladovanje jeze.

Pred letom dni je McGregor v lasvegaški T-Mobile Areni zaplesal v ringu z Floydom Mayweatherjem, letos oktobra pa se vrača v oktagon.
Pred letom dni je McGregor v lasvegaški T-Mobile Areni zaplesal v ringu z Floydom Mayweatherjem, letos oktobra pa se vrača v oktagon. FOTO: AP

Brez dvoma pa mu le ta ne bo kaj dosti koristil v oktagonu, v katerega bo po dveh letih ’premora’ stopil v oktobru. Tam ga bo namreč pričakal Khabib Nurmagomedov (26-0 MMA, 10-0 UFC), s katerim ima McGregor iz preteklosti kar nekaj neporavnanih računov. Rus se je namreč že zapletel v obračun z Irčevim kolegom Artemom Lobovom, v času napada pa je tudi sedel v avtobusu. Poleg tega si Nurmagomedov lasti tudi pas, ki ga je Irec izgubil za zeleno mizo. Brez dvoma gre za težko pričakovanj obračun med ljubitelji mešanih borilnih veščin, saj bosta borca svoje račune le lahko poravnala 6. oktobra v T-Mobile Areni v Las Vegasu.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

The Dude
06. 08. 2018 12.39
-1
Jih bo spet po smrčku dobil 😂
KavčStrokovnjak
04. 08. 2018 20.42
-5
A je sploh odsedel kak dan?
Nepomembn
04. 08. 2018 16.00
+9
res da je vzdignil mma do svetovne prepoznavnosti samo to kar dela dana white s svojimi protege-i je pa nezaslisano.po dveh letih "odmora" se mu takoj ponudi title fight prav tako kot se je rondi medtem ko so ostali borci dve leti garali in puščali kri in znoj v telovadnicah in pravtako v oktagonu medtem ko je on izvajal svoj medijski cirkus pa ni posteno.naj najprej oddela nekaj fajtov z contenderji kot so lee,michael johnson,porier,luis pena ali pa ferguson in sele nato naj dobi moznost boja za prvaka.se posebej po tem kar je naredil.to samo kaze kaksno spostovanje ima dana white do ostalih borcev.pa se enkrat ponavljam conor je pionir v tem kar dela samo ne zasluzi si priloznosti po takem obnasanju ko se njemu zahoce zasluziti par novih miljonov.
detect
04. 08. 2018 15.05
-6
naj se gre raje zdravit.