Borilni športi

Pac-Man zaman izzval Mayweatherja: 'Nima nikakršne želje po vrnitvi v ring'

Las Vegas, 20. 01. 2019 18.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sloviti filipinski boksarski zvezdnik Manny Pacquiao je po zmagi nad Adrienom Bronerjem pred vso dvorano glasno izzval Floyda Mayweatherja mlajšega. Slednji je sedel ob ringu, s Pac Manom pa sta si nekaj besed izmenjala že pred borbo v slačilnici.

Že septembra, med obiskom Floyda Mayweatherja na Japonskem so vzniknile govorice o revanši borbe izpred štirih let. Ljubitelji borilnih veščin so z navdušenjem sprejeli novico o ponovitvi t.i. Borbe stoletja, leta 2015 se je namreč po soglasni sodniški odločitvi zmage veselil ameriški boksarski zvezdnik.

Pac Man je po soglasni sodniški odločitvi porazil Adriena Bronerja.
Pac Man je po soglasni sodniški odločitvi porazil Adriena Bronerja. FOTO: AP
A najnovejše vesti, ki prihajajo iz tabora Mayweatherja niso naklonjene Američanovi vrnitvi v ring. Čeprav je Manny Pacquiao pripravljen na povratni obračun, to je priznal tudi v izjavi po zadnji borbi, pa morda do revanše nikoli ne bo prišlo. "Prepričajte ga, da se vrne v ring in pomerila se bova," je bilo jasno Filipinčevo sporočilo po koncu borbe. Za vse, ki ga niso jemali resno je še enkrat zagotovil: "Pripravljen sem se boriti z Mayweatherjem. Če se bo vrnil v boks."

A očitno želja le ni obojestranska. Ko so Mayweatherja prosili, naj v odgovor vsaj pokima ali odkima, Američan ni premaknil glave. Namesto njega je tako spregovoril predstavnik Mayweather’s Promotion Leonard Ellerbe. "Upokojil se je. Nima nikakršne želje po vrnitvi v ring," je zagotovila Floydova desna roka ter nadaljevala: "Verjemite ali ne, ne vrti se vedno vse okrog denarja. Kaj vse lahko še doseže?"

"Kaj ti ves denar, če nimaš časa, da ga v miru zapraviš," se sprašujejo v taboru Američana.
"Kaj ti ves denar, če nimaš časa, da ga v miru zapraviš," se sprašujejo v taboru Američana. FOTO: AP

"Nima več motivacije, želje. Trenutno uživa v najlepšem obdobju svojega življenja. Potuje, vodi najrazličnejše posle, zapravlja svoj trdo prigarani denar;" je zatrdil Ellerbe in za konec dodal: "Februarja bo dopolnil 42 let. Kaj ti ves denar, če nimaš časa, da ga v miru zapraviš? Imel je fenomenalno kariero, podrl je vse mogoče rekorde. Ni se mu več potrebno dokazovati."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JackSparowww
20. 01. 2019 20.00
-38
Naj še tega Filipinčka stolče, pol pa res v penzijo.