POPKAST

'Po zaslugi McGregorja me prodajalke v trgovini sprašujejo, ali sem gledal UFC'

Ljubljana, 19. 04. 2023 13.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Tadej Vidrih
Komentarji
6

Pred nedeljskim borilnim spektaklom v ljubljanski Hali Tivoli smo se v novem POPkastu pogovarjali s predsednikom organizacije WFC Zlatkom Mahićem. Prepričan je, da nas čaka največji dogodek mešanih borilnih veščin v Sloveniji doslej, ki bo še pripomogel k rasti tega športa pri nas.

Po treh letih premora se organizacija WFC vrača na veliko sceno. Najmočnejša organizacija za borbe v mešanih borilnih veščinah pri nas bo znova združila moči z bahrajnskim gigantom Brave CF in skupaj so sestavili spisek borb, za katerega je Zlatko Mahić prepričan, da je najboljši v zgodovini slovenskega MMA-ja. V glavni borbi večera bo zadnjič v svoji karieri v kletko vstopil Marko Drmonjić, ki ga proti izjemno nevarnemu zvezdniku iz Bosne in Hercegovine Erku Junu čaka zelo zahtevna naloga. "Marko je borec, s katerim je bilo zmeraj najlažje sodelovati. Zgodilo se je, da se je ogreval pred borbo in sem se spomnil, da se še nisva dogovorila za višino plačila, pa je dejal, da se bova že," je v POPkastu povedal alfa in omega organizacije WFC.

 

Mahić je priznal, da si je na tem dogodku želel tudi Jakoba Nedoha, ki se je odločil, da podpiše pogodbo z organizacijo PFL. V tej je debitiral s suvereno zmago proti Italijanu Riccardu Nosiglii in se uvrstil v polfinale turnirja, ki zmagovalcu prinaša 100 tisoč ameriških dolarjev (dobrih 91 tisoč evrov) denarne nagrade. "Ne samo, da sem napovedal, da bo Italijana nokavtiral v prvi rundi, dejal sem, da ga bo nokavtiral znotraj prve minute. In prav vse v turnirju bo nokavtiral ter najprej osvojil 100 tisoč, nato pa še milijon dolarjev denarne nagrade. Vem, kako dober je, in vem, koliko je dal skozi," je prepričan predsednik organizacije WFC.

Kar se tiče samega nedeljskega dogodka, obljublja vizualni spektakel, kot ga do zdaj pri nas še ni bilo. "Imamo več kot 16 metrov LED ekranov. Plus kocko nad kletko. Takšnega ozvočenja, takšne osvetlitve, takšnega šova še ni bilo do zdaj. Danes je že prispela ekipa iz Bahrajna. Tivoli se pripravlja že štiri dni prej, ker imamo toliko tehnike. Dobre borbe bodo, kakovostne borbe bodo," je zaključil Mahić.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Intihar
23. 04. 2023 15.36
+2
Ta lik mahić je iz katere drzave
roten
19. 04. 2023 19.47
+1
a naftni denar ne diši več
Barbarezo
19. 04. 2023 18.50
+1
hahahhaha smešnca majkemi
stiing
19. 04. 2023 18.42
+8
Pol pa prodajalke kr znorijo a ti si un od mc Gregorja ufc pa to uuuuu pa kuj te zagrabjo za ... a ne? Ja itak to se takim dogaja nonstop 😂😂😂
lojzek69
19. 04. 2023 16.39
+10
.....IN DOLŽEN OKOL IN OKROG......
HUSO BOSS
19. 04. 2023 16.26
+13
RAJE NAJ POVE KAKO JE PRED LETI KRADEL AVTE PO KAMNIKU