Borilni športi

Izzivalec Alvarez po tehtanju v New Yorku: Pripravljen sem spisati zgodovino

New York, 14. 12. 2018 17.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vse je pripravljeno za spektakularni boksarski dogodek, ki bo vrelišče dosegel v nedeljo ob 2. uri v kultnem Madison Square Gardnu, kjer se bosta ob neposrednem prenosu na VOYO za naslov prvaka v super srednji kategoriji do 76 kilogramov po različici WBA pomerila izzivalec Canelo Alvarez in aktualni prvak Michael Fielding. Nizkorasli Mehičan sporoča, da je pripravljen osrečiti svoje privržence.

Dvoboj med Michaelom Fieldingom in Canelom Alvarezom si boste lahko v neposrednem prenosu v nedeljo ob 2. uri zjutraj ogledali na VOYO. Nikar ne prezrite zanimivega boksarskega dogajanja iz kultnega newyorškega Madison Square Gardna!
Po uradnem tehtanju v New Yorku, kjer se bo v noči na nedeljo - natančneje ob 2. uri zjutraj po srednjeevropskem času z neposrednim prenosom na VOYO - začel spektakularni boksarski dvoboj za naslov prvaka v super srednji kategoriji do 76 kilogramov po različici WBA med branilcem naslova Michaelom 'Rockyjem' Fieldingom in izzivalcem Canelom Alvarezom, sta oba boksarja poudarila, da se zavedata zahtevnosti nedeljskega dvoboja z jasno željo po zmagi.

"Mnogi podcenjujejo zmožnosti Fieldinga, a sam se zavedam, da me čaka vse prej kot lahka naloga. Boril se bom proti prvaku, kar dovolj zgovorno priča o njegovi kakovosti. Toda imamo veliko odgovornost do svojih navijačev. ki jih bo v Madison Square Gardnom znova veliko. Želim spisati zgodovino in dodatno obogatiti bero zmag," je bil po tehtanju optimističen nizkorasli Mehičan.

Kdo bo močnejši na boksarskem spektaklu v New Yorku - aktualni prvak Michael 'Rocky' Fielding ali izzivalec Canelo Alvarez?
Kdo bo močnejši na boksarskem spektaklu v New Yorku - aktualni prvak Michael 'Rocky' Fielding ali izzivalec Canelo Alvarez? FOTO: AP
Zahtevna naloga
Rojeni Liverpoolčan na drugi strani je prav tako prepričan, da ga proti Alvarezu čaka izjemno zahtevna naloga. Čeprav je telesno precej višji od svojega tokratnega nasprotnika, bo Britanec na veliki preizkušnji. 

"Ko sem mu zrl v oči, sem začutil odločnost in veliko željo po zmagi. Podobno je z menoj, želim si nove zmage v svetovni konkurenci in ubranitve naslova. Ne zakrivam si oči pred resnico, zavedam se, da je Alvarez v prednosti, da je odličen boksar, toda jaz sem višji, kar bi na koncu lahko prevesilo jeziček na tehtnici v mojo korist," je dejal Fielding.

Canelo Alvarez vs Rocky Fielding
Canelo Alvarez vs Rocky Fielding FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.