Borilni športi

Pulev v borbo z Jushuo brez bivše: 'Ta poljub me je uničil'

Sofija, 24. 11. 2020 19.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bolgarski boksar Kubrat Pulev, ki želi v borbi s trenutnim vladarjem težke kategorije, Britancem Anthonyjem Joshuo, sesti na tron težke kategorije, se je pred težko pričakovanim obračunom, ki bo 12. decembra, umaknil izpred oči javnosti in se v miru pripravlja na borbo z Britancem. In prav mir po burni bližnji preteklosti Pulev nedvomno potrebuje ...

Kubrat Pulev
Kubrat Pulev FOTO: AP

Kubrat Pulev se v miru pripravlja na obračun težke kategorije, ki bo 12. decembra v sloviti areni O2 v Londonu. Oba borca težke kategorije druži to, da imata na svojem kontu le en poraz. Pulev – klonil je le proti Vladimirju Kličku – je morda celo najbolj podcenjen boksar težke kategorije. Da je temu tako, bo skušal dokazati prav na obračunu z Joshuo, ko bo imel priložnost, da stopi iz sence precej popularnejših težkašev, ki slišijo na ime Anthony Joshua, Tyson Fury in Deontay Wilder. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za Puleva, ki pri svojih 39 letih ni več rosno mlad, je to morda zadnja priložnost za osvojitev naslova svetovnega prvaka. Vprašanje pa je, kako bodo na njegovo boksanje vplivale peripetije iz zasebnega življenja. Pulev se je namreč lani razšel s partnerico, bolgarsko pop-folk pevko Andreo. Razhod je prišel malo zatem, ko je Bolgar po zmagi nad Romunom Bogdanom Dinom kontroverzno poljubil novinarko Jenny Sushi po koncu intervjuja. Posnetek se je hitro razširil po spletu, Pulev pa je tedaj požar gasil z naslednjimi besedami: "Novinarka Jenny je pravzaprav moja prijateljica in na koncu intervjuja sem bil vzhičen, zato sem se jo odločil poljubiti. Tisto noč je potem prišla na mojo zabavo, ko smo s prijatelji proslavljali zmago."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S temi besedami pa očitno ni prepričal tedanje partnerice, s katero je bil v zvezi kar 13 let. "Ko sva začela, sva bila mlada. Moja kariera je najprej šla strmo navzgor, zatem pa še njegova. Slava spremeni ljudi, poglede na življenje.  Kubrat me ni mogel razumeti, zlomila sem se in začela jemati pomirjevala. Njegov poljub z Jenny Sushi je bil srečanje realnosti in fantazije, v kateri sem živela. Tedaj je vse počilo. Ko se je ves svet postavil zoper njega, sem mu stala ob strani in ga branila," je povedala Andrea.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Toda Pulevega poljuba, ki si ga je ogledalo več milijonov ljudi po vsem svetu, 33-letna diva ni prenesla najbolje. Zdaj obžaluje, da je reagirala tako, kot je – usedla se je v avtomobil, navila glasbo in začela hitro voziti. "Nisem imela pojma, ali bom peljala v rdečo ali bom z avtom trčila v drevo. Enostavno sem si tega želela, a to je bila napaka," danes neodgovorno ravnanje, ki bi se lahko končalo tragično, obžaluje Andrea. Ta je Pulevu ob razhodu sicer očitala tudi to, da jo je varal. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Suma
07. 12. 2020 20.22
+1
Ma boli jo patka za tega