Borilni športi

Shieldsova s provokacijami nad Habazinovo: Kaj nam pove tvoj pas? Aha, da ga nimaš

Atlantic City, 09. 01. 2020 06.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V soboto od 3. ure boste ljubitelji boksa znova prišli na svoj račun, saj si boste lahko v neposrednem prenosu na VOYO ogledali dvoboj za naslov svetovne prvakinje v supervelterski kategoriji po različicah WBC in WBO med razvpito Claresso Shields in nadarjeno hrvaško predstavnico Ivano Habazin. Na nič prijetnem soočenju ni manjkalo niti tako imenovanega 'trash talka'.

Dvoboj za naslov svetovne boksarske prvakinje v supervelterski kategoriji po različicah WBC in WBO med Claresso Shields in Ivano Habazin si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na VOYO v soboto, 11. januarja, od 3. ure. Nikar ne zamudite!
Minevajo trije meseci, odkar se je v Flintu zgodil incident brez primere, v katerem so člani tabora dvakratne olimpijske boksarske prvakinje Claresse Shields brutalno napadali in posledično poškodovali trenerja nadarjene hrvaške borke Ivane Habazin.

Od takrat sta si sobotni nasprotnici izmenjali nemalo grdih besed in pogledov, nič drugače ni bilo na zadnjem soočenju, na katerem ni manjkalo tako imenovanega 'trash talka', v katerem pa je prevladovala ameriška boksarska zvezdnica. "Videti si, kot da nameravaš nekaj storiti ... Kar izvoli, izzivam te. Kaj nam že pove tvoj pas, aha, da nimaš nič okrog njega," je provociranje Habazinove začela še neporažena Američanka, ki se bo v soboto od 3. ure v Atlantic Cityju s hrvaško predstavnico borila za naslov svetovne prvakinje v supervelterski kategoriji po različicah WBC in WBO (neposredni prenos na VOYO!).

Claressa Shields in Ivana Habazin še pred oktobrskim incidentom v Flintu, v katerem je bil brutalno napaden trener nadarjene Hrvatice.
Claressa Shields in Ivana Habazin še pred oktobrskim incidentom v Flintu, v katerem je bil brutalno napaden trener nadarjene Hrvatice. FOTO: AP
Shiledsova favoritinja, a ...
Habazinova je sprva mirno stala in dala vedeti, da je Shiledsove provokacije ne ganejo. Ta pa ni izgubljala časa in je nadaljevala verbalno 'obstreljevanje' naslednje nasprotnice. "Zdaj si tiho in zelo si poceni," je med drugim še izustila Shieldsova, nakar ji je Ivana Habazin odgovorila, "to so smešne in poceni zgodbe, zato je bolje, da obmolkneš. Lahko sem 'poceni', ampak ti nisi pametna."

Izmenjava nič kaj prijaznih pogledov in besed je med borkama trajala še nekaj časa, ob koncu pa je Shieldsova pospremila Habazinovo z odra z naslednjimi besedami: "Udarila bi jo, a kaj ko bi potem s prvim letalom zbežala domov."

Shields vs Habazin
Shields vs Habazin FOTO:

  

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Realen pes
09. 01. 2020 16.53
+2
✨✨😍😍kamasutra✨✨😍😍obe slupaj polomim v postelji🌹🌹🌹
mariomandzukic
09. 01. 2020 08.11
-22
Mogoce celo najbol talentirana nacija na svetu ko se gre za borilne veščine in nogomet... Najjaci smo.... Mi Hrvati
Bigbadjohn
09. 01. 2020 10.10
+15
Večinsko mnenje vas uvršča v sam vrh glede lopovskih veščin... saj veš tisto : 2x= 4Y, haha!