Borilni športi

Spopad med Masvidalom in Diazom bo spremljal tudi Donald Trump

New York, 30. 10. 2019 18.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V nedeljo ljubitelje mešanih borilnih veščin čaka pravi spektakel. Na UFC 244 se bosta v glavni borbi večera pomerila Jorge Masvidal in Nate Diaz. Dvoboj si bo v kultni dvorani Madison Square Garden najverjetneje ogledal tudi aktualni ameriški predsednik Donald Trump. Prenos dogajanja se na VOYO prične v nedeljo ob 3.00.

Bo Nate Diaz ugnal žilavega Jorgeja Masvidala?
Bo Nate Diaz ugnal žilavega Jorgeja Masvidala? FOTO: AP
New York Timesova dopisovalka iz Bele hiše Annie Karni je na Twitterju objavila, da se bo Donald Trump v nedeljo udeležil borilnega spektakla UFC 244 v New Yorku. To niti ni tako presenetljivo, saj je ameriški predsednik že dolga leta odkrit ljubitelj mešanih borilnih veščin, predvsem organizacije UFC. Ljubezen pa je več kot očitno obojestranska. UFC-jev predsednik Dana White je pred časom na eni od novinarskih konferenc celo uradno podprl republikansko stranko. 
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Trump od borcev te organizacije javno podpira Colbyja Covingtona. 31-letnik, ki je v svoji zadnji borbi ugnal Robbieja Lawlerja, je tedaj veliko medijske pozornosti dobil prav zaradi 73-letnega politika in poslovneža. Ta je v času pred spopadom, ki sta si ga v živo ogledala njegova sina Eric in Donald mlajši, na Twitterju večkrat čivknil v znak podpore kalifornijskemu borcu.

Prvi mož Bele hiše pa zagotovo ne bo edini odmeven gost v noči s sobote na nedeljo. Tudi znani filmski igralec Dwayne 'The Rock' Johnson se bo udeležil spektakla v New Yorku. Nekdanji WWE zvezdnik bo po nekaterih informacijah celo podelil šampionski pas zmagovalcu vrhunca večera. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Jorge Masvidal, Nate Diaz, UFC 244
Jorge Masvidal, Nate Diaz, UFC 244 FOTO: VOYO
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KiNgKoNg
01. 11. 2019 14.28
"Aktualni predsednik" lol?
jojmenejoj
31. 10. 2019 19.38
+3
Glede na to da sta se še pred parimi leti oba borila za drobiž in imata toliko bojev za sabo jima privoščim dober zaslužek. Vidi se da v UFC-ju ni več gonilna sila samo McGregor in da gradijo persone tudi drugim borcim. Borba bo zagotovo odlična, mogoče celo fight of the year :)
Deo30
31. 10. 2019 07.54
+1
Za kroniko upam da Nate Diaz zmaga.....ajd
Deo30
31. 10. 2019 07.52
-2
Valda bo gledal,visi na net-u non stop in twita kot da ni predsednik,mislim valda imajo nek protokol.....Kaj je on vse zbasal,kupil,porabil in videl gre že čez vsako mejo.......Potrošač samo z kešom je močen,vidiš ko hodi prav mlitav je in tudi to,če ne bi imel bogate družine nevem kaj bi bilo?Ko ti oče posodi 1 milijon in ti ga vloži v dober projekt boš uspešen in to še v milijonskem New York-u mislim na prebivalce....Tako da ni on iz nule naredil nič.....
Mega100
31. 10. 2019 20.19
+2
Trump vs Elita Mainstream mediji. Trump zmaguje, to je odlično za nas navadne poštene ljudi.