Borilni športi

Tyson: Fury ali Joshua? Vem le to, da želim gledati to borbo

New York, 18. 03. 2020 19.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni boksarski težkaš Mike Tyson je v zanimivem pogovoru za The Sportsman med drugim pohvalil Tysona Furyja in Anthonyja Joshuo, ki po njegovem mnenju zasluženo zasedata vrh kraljevske boksarske kategorije. Deontayju Wilderju pa sporoča: "Zbistri misli, začrtaj si nov cilj in se čimprej vrni v ring."

'Iron' Mike Tyson je prepričan, da sta Tyson Fury in Anthony Joshua v tem trenutku najboljša boksarja na svetu v težki kategoriji.

"Všeč mi je njun boksarski slog. Oba sta neustrašna in neverjetno 'lačna' novih zmag. In prav v tem segmentu vidim največjo razliko med njima in, denimo, preostalimi borci. Joshua in Fury imata neverjetno željo po dokazovanju, čeprav nista več med najmlajšimi borci. Sta pa med najbolj motiviranimi, zagotovo," je v pogovoru za The Sportsman poudaril eden najboljših boksarjev vse časov, ki ima tudi jasno sporočilo za nekdanjega svetovnega prvaka težke kategorije po različici WBC.

Legendarni Mike Tyson je zadovoljen s trenutnim razmerjem moči med najboljšimi boksarji na svetu v težki kategoriji.
Legendarni Mike Tyson je zadovoljen s trenutnim razmerjem moči med najboljšimi boksarji na svetu v težki kategoriji. FOTO: AP

'Mora se čimprej pobrati'
"Deontay Wilder se mora čimprej pobrati po zadnjem porazu s Furyjem, si urediti misli ter osredotočiti na nove cilje. To, da je aktiviral klavzulo še za tretji obračun s Furyjem, je edino pravilno. Verjamem, da bo bolje pripravljen kot nazadnje v Las Vegasu, toda prav tako bo bolje pripravljen tudi Fury."

Na vprašanje, kdo bi zmagal v morebitnem otoškem dvoboju med Furyjem in Joshuo za naslov absolutnega svetovnega prvaka težke kategorije, je 'Iron Mike' ponudil edinstven odgovor: "Ne vem, kdo bi zmagal, a vem le, da bi želel gledati to borbo."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

setisfekšn
21. 03. 2020 09.19
+4
Če ste gledal prvo borbo ruiz yoshua pa delno tudi vdrugo neprepričljivo ne bi joshuo postavljal za najboljsega na svetu
setisfekšn
21. 03. 2020 09.17
Omerx
20. 03. 2020 09.27
+3
TYSON,FURY BO ZMAGAL,ZMALIČIL GA BO.
janezdollar
19. 03. 2020 13.01
+9
Uh, po moje Fury...je pa res, da bi Tyson v najboljših letih premlatil oba skupaj...
HalaCr77
19. 03. 2020 11.01
+8
Tayson bi oba skupaj premlatil.drugače držim pesti za AJ
A si ti mal bogi
19. 03. 2020 09.13
+8
Fury Fury Fury