Borilni športi

Tyson Fury: Komaj čakam, da Wilderja znova razbijem

London, 01. 06. 2021 09.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Svetovni boksarski prvak težke kategorije po različici WBC, Tyson Fury, je začel s pripravami na tretji obračun z Deontayem Wilderjem, ki bo 24. julija v Las Vegasu. Britanski borec je prepričan, da bo konec prihodnjega meseca še drugič v zadnjem letu uspešno opravil z ameriškim rivalom, preden se bo lahko posvetil še večjemu izzivu – borbi z rojakom Anthonyjem Joshuo.

Čeprav je Tyson Fury v zadnjih tednih z objavami na družbenih omrežjih bolj spominjal na kakšnega dopustnika kot pa na vrhunskega borca, ki ga že čez dober mesec in pol čaka zelo pomemben tretji obračun z Deontayem Wilderjem, ki bo določil naslednjega nasprotnika Anthonyja Joshue v boju za vse preostale šampionske pasove težke kategorije, je že zdaj jasno, da aktualni svetovni prvak inačice WBC ničesar ne bo prepustil naključju.

Fury je namreč v zadnjem videu na Twitterju javnosti in navijačem sporočil, da se priprave na dvoboj z Wilderjem začenjajo zdaj. "Bodite prepričani, da bom 24. julija na vrhuncu svoje pripravljenosti. Zaprt sem v dvorani, zdaj pa me čaka osem tednov zelo napornih treningov, vse do dneva, ko bom Wilderju znova razbil obraz," je zelo samozavestno dejal Fury, ki je v nadaljevanju svoje privržence in predstavnike 'sedme sile' zaprosil, naj ga nikakor ne poskušajo priklicati na mobilni telefon, saj bo do dneva dvoboja 'offline'.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Čas, ki ga preživim v trening kampu, je zelo pomemben v sklopu priprav na pomembne borbe. Zato vas lepo prosim, da me pustite pri miru, saj bom nedosegljiv. Moji predstavniki za odnose z javnostmi vas bodo ažurno obveščali o vsem, vaša naloga pa je, da držite pesti in mi želite vse dobro v naslednjem mesecu in pol. Vidimo se v Las Vegasu. Zdaj pa ugašam svoj mobilni telefon, hvala vam," je pristavil Fury.

Mnogi, med njimi tudi Tysonov oče John, pa so zaskrbljeni, da bi se njihov ljubljenec priprav lotil preveč sproščeno, kar bi ga lahko stalo obračuna z rojakom Joshuo. Čeprav se pritisk na Furyja z vsakim dnem stopnjuje, je ta v preteklosti že dokazal, da se lahko nosi z visokimi pričakovanji vselej zahtevne otoške javnosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bogdajmir
02. 06. 2021 09.55
+1
Wilder je končno začel osnove trenirati. S tem si ne more pomagati nič, rund proti Furyju vseeno ne bo dobival. Oba se pa aktivno že 2 leti izmikata bavbav-u te generacije, Anthonyju Joshui.
D0c
02. 06. 2021 08.43
-2
Mam občutek da ga je Wilder naštudiral, tako da mu njegovo sklanjanje ne bo kaj dosti več koristilo...zna se izkazat da se je s tako izjavo Futy malce prenagnil...
Bigbadjohn
02. 06. 2021 08.37
+0
Slovenci se ne "nosimo" z izzivi, ampak smo jim kos! (... dokazal, da se lahko nosi z visokimi pričakovanji vselej zahtevne otoške javnosti.)
Profesormarck
01. 06. 2021 19.27
+2
Gipsi nikoli več ne bo mogel boxat podlo,tokrat bo pod budnim očesom.Vse njegove dvoboje,tudi z kličkom je dobil z goljufanjem.Vse je na yuo tubetu.Zato tudi tretji spopad,saj je wilder dobil sodniško pritožbo o goljufanju.Wilder ga namlati,da bo joj,zatem pa še J.J.a.David Hay(nekoč prvak) pravi,da ga je teplo dosti huduh fantov,sam nihče nima udarca,kot ga ima wilder,kot da bi te tresnil konj,je dejal.Komaj čakam !
bogdajmir
02. 06. 2021 10.09
+2
Skoraj nič ni dokazano, en in edini trdni dokaz je video posnetek, ampak tisto je res obremenilno. Njegov trener ugasne kamero, ki mora snemati ves čas. Auč.
pokercat912
02. 06. 2021 11.06
+1
Ni dobil sodniško pritožbo o goljufanju, kaj ti prbijaš? 🥴 Dobil je tožbo glede klavzule za rematch, ne zavajat neki brez veze 😎
Rodion Raskolnikov
01. 06. 2021 14.05
+1
Fury je Bog in mesija obenem! On je Alah in Mohamed, on je Jezus in Oče...on je vse. Kombinacija Einsteina in Rankovića, on je največji in najboljši. Preprosto ni le smisel življenja, on je življenje!
Kr neki res
01. 06. 2021 13.00
-1
Pa ta je sramota za boks
kekec_pokec
01. 06. 2021 12.29
-5
Jaz res srčno upam, da bo tega Roam nekdo v ringu raztrgal na prafaktorje, k tako grdega boksa, kot ga on fura pa ne vidiš prav pogosto, da ne govorimo o njegovem otresanju go bc a
janez7777
01. 06. 2021 10.32
+12
Če bo Tyson pripravljen, potem ima Wilder nič možnosti, AJ pa še manj.
alotafagina
01. 06. 2021 12.00
+6
Škoda da bo mogu šeenkrat klasirat bomberja da vidmo končno AJ vs Furry... poslastica