Borilni športi

UFC spektakel v Las Vegasu

Las Vegas, 24. 07. 2021 20.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J., J.B.
Komentarji
4

Na VOYO nov borilni spektakel. V Las Vegasu je na sporedu UFC Fight Night, osrednja borbo večera pa pripada Američanoma Tylerju Jeffreyju Dillashawu in Coryju Sandhagenu. Gre za obračun, ki določa novega uradnega izzivalca za naslov prvaka v bantamski kategoriji. Sandhagen je prepričan, da si je borbo za naslov že zaslužil, a je kljub temu brez pomisleka sprejel izziv, ki ga prinaša boj z nekdanjim prvakom. Dillashaw, ki je kar 12 centimetrov nižji od svojega nasprotnika, je sicer zaradi padca na dopinški kontroli pred kratkim odslužil dve in pol letno kazen prepovedi nastopanja. Prenos na VOYO.

T.J. Dillashaw
T.J. Dillashaw FOTO: AP

Borca bi se morala med seboj pomeriti že v začetku maja, a so spopad tik pred zdajci prestavili, ker je Američan Tyler Jeffrey Dillashaw staknil poškodbo. 35-letnik iz Kalifornije je bil nazadnje v oktagonu davnega 19. januarja 2019, ko je ekspresno, po le 32 sekundah, izgubil proti Henryju Cejudu. Dva meseca kasneje pa ja je utrpel še en udarec, ko je padel na doping testu. Kasneje je priznal krivdo in se sprijaznil z dvoletno prepovedjo. V tem času pa se je, kot sam pravi, povsem posvetil pripravi na vrnitev v organizacijo UFC.

Na drugi strani Američan Cory Sandhagen v obračun vstopa s povsem drugačno popotnico. Potem ko je junija lani izgubil proti trenutnemu šampionu bantamske kategorije Aljamainu Sterlingu, je vpisal dve zaporedni zmagi. Oktobra 2020 je po dveh rundah ugnal Marlona Moraesa, po tehničnem nokavtu pa si je prislužil tudi nagrado za najboljšo predstavo večera. Dobro formo pa je nato potrdil šestega februarja letos, ko je po vsega 28 sekundah uspaval Frankieja Edgarja.

Prenos dogodka na VOYO v nedeljo ob 1. uri ponoči. Vse borbe si boste lahko ogledali na povezavi, kasneje tudi v arhivu VOYO.

Glavni spored večera UFC Fight Night:  
Bantamska kategorija: Cory Sandhagen – T.J. Dillashaw  

Ženska bantamska kategorija: Aspen Ladd – Macy Chiasson  

Bantamska kategorija: Kyler Phillips – Raulian Paiva  

Peresna kategorija: Darren Elkins – Darrick Minner  

Ženska mušja kategorija: Miranda Maverick – Maycee Barber

Velterska kategorija: Mickey Gall – Jordan Williams 

UFC Fight Night: Sandhagen vs Dillashaw
UFC Fight Night: Sandhagen vs Dillashaw FOTO: 24ur.com


Koronavirus pasica nova
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Boris JahBoris Hribljan
24. 07. 2021 21.30
-2
Palčki se bodo tepli!
Sentis
26. 07. 2021 08.45
Bi te res rad videl koliko časa bi zdržal na nogah ob takem palčku.
2fast4
24. 07. 2021 20.55
+1
Ko udari padeš in se kasneje pobereš...
Boris JahBoris Hribljan
24. 07. 2021 21.30