Borilni športi

Adesanya sporoča 'hejterjem': Tudi na slabši večer sem z**bal nasprotnika

Ljubljana, 05. 07. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Novozelandski borec nigerijskih korenin Israel Adesanya se je moral kljub novi, že peti uspešni obranitvi naslova prvaka v srednji kategoriji organizacije UFC soočiti s številnimi negativnimi komentarji tako ljubiteljev mešanih borilnih veščin kot tudi predstavnikov omenjene organizacije.

Israel Adesanya (levo) je brez težav še petič obranil naslov svetovnega prvaka v srednji kategoriji organizacije UFC.
Israel Adesanya (levo) je brez težav še petič obranil naslov svetovnega prvaka v srednji kategoriji organizacije UFC. FOTO: AP

Kar malce presenetljivo je bilo prebirati in poslušati ostre kritike na račun borbe med aktualnim prvakom srednje kategorije UFC organizacije Israelom Adesanyo in njegovim zadnjim izzivalcem Jaredom Cannonierjem.

Čeprav dvoboj v sloviti lasvegaški T-Mobile Areni v okviru prireditve UFC 276 resnično ni ponudil ničesar spektakularnega, po čemer bi se ga ljubitelji mešanih borilnih veščin kot tudi analitiki lahko še dolgo spominjali, pa je vendarle treba izpostaviti, da je Adesanya z brezhibno taktično predstavo zlahka opravil s še enim tekmecem. Tudi sam je po dvoboju priznal, da to ni bil njegov najboljši večer, hujskačem oz. negativcem pa je sporočil naslednje: "Počutim se odlično. Ponovil bom nekaj, kar sem že govoril v preteklosti, in sicer da lahko tudi na svoj zelo slab večer ubijem najboljšega mogočega nasprotnika. Temu pravim samomor. Vsi okrog mene vedo, da sem imel slabši večer, pa sem kljub temu z**bal tekmeca," je po že peti obranitvi naslova prvaka v srednji kategoriji dejal zadovoljni novozelandski borec nigerijskih korenin.

Adesanya je na vprašanje o žvižgih publike na njegov račun po končanem dvoboju v Las Vegasu odgovoril v sebi lastnem slogu. "J**eš jih. Oni so pijani že ob treh popoldan in nimajo pojma, kaj je prava borba. Nekajkrat sem že poudaril, da tudi najboljši prej ali slej pridejo do trenutka, ko jim neopravičeno žvižgajo in jih celo žalijo. To so neizpolnjeni osebki, neumni k**ci," je Adesanya s sočnimi besedami dal jasno vedeti, kaj si misli o tako imenovanih 'hejterjih'.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Da se mene pita..
05. 07. 2022 08.58
+3
Prej ali slej ga bo nekdo umiril.
jkal
05. 07. 2022 08.52
+2
Ni ga ravno z**bal! Premagal ga je, .... To je pa tudi to. Nobenega spektakla ni bilo...
SlovenŠtima
05. 07. 2022 08.20
+1
Kakšen udaren naslov....hejtanje, z..bal...in vi, brišete neprimerne komentarje? Na nivoju jamskih ljudi.