Borilni športi

V Combatejevi kletki se bosta udarila 'Diamant' in 'Matador'

Miami, 15. 07. 2022 18.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nami je drugi prenos borilnega dogodka ameriške organizacije mešanih borilnih veščin Combate Global, kjer se merijo predvsem mladi borci latinskoameriškega porekla. V glavni borbi večera se bosta pomerila Ruben "El Diamante" Lozano in Marcos "El Matador" Bonilla. Borilni dogodek si lahko v soboto od 5.00 dalje v živo ogledate na VOYO.

Če gre soditi po prejšnjem dogodku, nas znova čakajo zanimive borbe mladih borcev, ki se želijo dokazati. Za najbolj atraktivno potezo večera dogodka Combate Global 12 je poskrbel Ricardo 'Torito' Ramirez, ki je s položaja na hrbtu z neverjetno brco s peto nokavtiral Joseja Mercada.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sicer pa je Combate Global 12 zaznamovala dominantna zmaga Enriqueja 'Baby Bull' Gonzaleza, ki je v glavni borbi večera nokavtiral do takrat še nepremaganega Angela 'Salsa King' Alvareza in se tako utrdil na vrhu Combatejeve lestvice borcev lahke kategorije. 

Combate Global 13

Tokrat se bosta v glavni borbi večera pomerila peresnokategornika Ruben "El Diamante" Lozano in Marcos "El Matador" Bonilla. Lozano v profesionalni karieri beleži devet zmag in šest porazov; zadnji dve borbi je izgubil, zato bo verjetno še toliko bolj lačen zmage. Bonilla pa je sicer v nizu dveh zaporednih zmag, a je njegov karierni izid pet zmag in sedem porazov, zato bi z zmago prišel povsem blizu nevtralnega kariernega rezultata (enako število zmag in porazov). 36-letni Američan se je sicer že štirikrat meril pod okriljem Combateja in ob tem dvakrat zmagal in dvakrat izgubil, za ljubitelje mešanih borilnih veščin pa je verjetno najbolj zanimiv podatek, da je proti njemu med profesionalci debitiral sedaj že nekadnji Bellatorjev prvak AJ McKee mlajši.

V Combate Global oz. še pred tem Combate Americas so se merili tudi nekateri nekdanji in sedanji borci organizacije UFC: Matt Hamill, Yaotzin Meza, Roman Salazar, Erik Perez in Jim Alers.

Seznam borb, ki si jih boste lahko ogledali na VOYO:

Peresna kategorija: Ruben "El Diamante" Lozano – Marcos "El Matador" Bonilla

Ženska atomska kategorija: Bo Hyun Park – Ana "La Guerrera" Palacios 

Lahka kategorija: Jean Marc "Kokito" Howell – Carlos "El Diamante" Guerra

Ženska mušja kategorija: Maíra Mazar – Flore Hani

Velterska kategorija: Antonio "Penton" Noda – Georgie Medina

Dodatna oziroma rezervna borba:

Mušja kategorija: Daniel Fernandez – Jose Malespin

Combate Global 13
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

papi1
15. 07. 2022 20.08
Vsak dvoboj dveh nasprotnikov, ki ima glavni namen nasprotnika poškodovati, spraviti v nezavest(KO), nima nobene zveze s športom.