Borilni športi

Thurman se želi 'posloviti' od Pacquiaa kot 'zadnji, ki ga je položil na tla'

Las Vegas, 18. 07. 2019 13.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Las Vegas bo znova prizoršče vrhunskega boksarskega spektakla. V glavnih vlogah bosta izkušeni, 40-letni Filipinec Manny Pacquiao in deset let mlajši Američan Keith Thurman, ki se je v preteklosti pomeril tudi z Dejanom Zavcem. "Pacman" je Thurmanov izzivalec v boju za naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Pacquiao bo poskušal osvojiti 13. naslov svetovnega prvaka
    02:23
    Iz 24UR: Pacquiao bo poskušal osvojiti 13. naslov svetovnega prvaka
  • Manny Pacquiao in Keith Thurman na uradni predstavitvi
    00:41
    Manny Pacquiao in Keith Thurman na uradni predstavitvi

Manny Pacquiao se bo pomeril s še neporaženim Keithom Thurmanom, saj želi Filipinec še podaljšati svojo že tako dolgo in uspešno kariero. "Pacman" je pri 40 letih še vedno pripravljen dokazati, da je konkurenčen in je obenem tudi izzivalec 30-letnega Američana. Slednji še ni izgubil, v karieri je nanizal 29 zmag, od tega kar 22 z nokavtom (izjemnih 73 odstotkov). Thurman je poznan po tem, da ima "dolg" jezik in je s svojo izjavo že motiviral tekmeca: "Motiviraj se za dvoboj, Manny! Želim najboljšega Pacquiaa, želim pravega Mannyja Pacquiaa!" Na Twitterju je bil še bolj neposreden: "Kaj je boljše, kot biti del "Hiše slavnih" kot zadnji, ki se je boril z Mannyjem. Kot zadnji, ki ga je položil na tla. To je zgodovina, ki se dogaja."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S Thurmanom je rokavice "prekrižal" tudi slovenski boksar, sedaj že upokojeni, Dejan Zavec. Leta 2013 je bil dvoboj v Brooklynu, ki ga je po točkah z enoglasno odločitvijo sodnikov dobil Thurman, a je bil Zavec prvi, ki je šel z ameriškim boksarjem "do konca" (ni predčasno končal borbe).

V nedeljo, s pričetkom ob 3.00 po slovenskem času, ne zamudite prenosa dvoboja na VOYO.

Thurman je v boju za naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji WBO v vlogi favorita in to jasno tudi pove: "Če hočete videti fantastičen dvoboj, morate videti Thurmana. Nisem samo fantastičen boksar, nisem le navdušujoč in tudi borba bo izjemna, ne glede na izid. Moja napoved je, da grem po nokavt."

"Tukaj sem, da pokažem svoje sposobnosti in talent in da pokažem vsem, zakaj je Keith "One Time" Thurman neporaženi svetovni velterski prvak. Manny Pacquiao nikoli ni bil super prvak, nikoli ni premagal super prvaka in tudi v nedeljo se glede tega ne bo nič spremenilo," je zelo samozavesten pred dvobojem Thurman.

V nedeljo, s pričetkom ob 3.00 po slovenskem času, ne zamudite prenosa dvoboja na VOYO.

Manny Pacquiao in Keith Thurman se bosta pomerila za naslov svetovnega prvaka.
Manny Pacquiao in Keith Thurman se bosta pomerila za naslov svetovnega prvaka. FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
20. 07. 2019 17.10
-2
Mejveder popapca oba ...
pokercat912
19. 07. 2019 18.57
+7
Oh Keith, nimaš osnovnih da zmagaš ;)