Borilni športi

VOYO: Jones računa na 'srečno' trinajstico, Smith brez pravega načrta

Las Vegas, 02. 03. 2019 15.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V novem borilnem spektaklu se bosta za naslov prvaka v poltežki kategoriji v oktagonu pomerila Anthony Smith in Jon Jones. Slednji velja za očitnega favorita, a Smith trdi, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da vrže Newyorčana s prestola. Oglejte si borbo 3. marca ob 4.00 na VOYO.

Čeprav le redki pripisujejo možnosti za zmago Anthonyju Smithu, je jasno, da se 'Levjesrčni' ne bo vdal zlahka. Čeprav ga v oktagonu čaka Jon Jones, ima tudi Teksašan zadosti izkušenj za zmago. 

Številni so prepričani, da Jones tudi tokrat ne bo imel težkega dela.
Številni so prepričani, da Jones tudi tokrat ne bo imel težkega dela. FOTO: AP

Smith priznava, da pravega načrta za zmago nima, a se zaveda, da če mu uspe eno največjih presenečenj v zgodovini UFC, bo moral svoj uspeh ponoviti. Prav gotovo je, da bo Jones ob morebitnem porazu povsem upravičeno zahteval revanšo. 

"Pripravljen sem se z njim boriti dvakrat. Po pravici povedano, to pričakujem," je dejal Smith pred borbo. Strah ga je le v primeru, da mu ne uspe osvojiti naslova prvaka: "To je edini strah. Kaj bo potem? Je to to? Kaj se bo zgodilo sedaj? O tem sem že razmišljal, a s tem se bom bolj podrobno ubadal po tekmi. Več kot očitno nisem videti kot nekdo, ki ima načrt." 

To bo že trinajsta šampionska borba za Jonesa, doslej pa so se vse iztekle v prid 31-letnika. Le nekaj izzivalcev je v resnici ogrozilo naslov dominantnega borca poltežke kategorije, bo Smithu le uspelo 'spoditi' Jonesa s prestola? 

Spored borb: 

Jon Jones vs. Anthony Smith; borba za naslov prvaka v poltežki kategoriji

Tyron Woodley vs. Kamaru Usman; borba za naslov prvaka v velterski kategoriji

Ben Askren vs. Robbie Lawler

Tecia Torres vs. Weili Zhang

Cody Garbrandt vs. Pedro Munhoz

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Devilz Pff
02. 03. 2019 18.39
+3
Smith brez pravega načrta. Mike Tyson je rekel da ima vsak borec načrt dokler mu ne prileti bomba v glavo.
Bigbadjohn
02. 03. 2019 18.10
+1
Lejga, Cody se vrača!