Borilni športi

Prvi mož UFC-ja skrivnosten pred velikim razkritjem: 'Čez dva meseca boste vse izvedeli'

Las Vegas, 17. 04. 2019 15.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Predsednik organizacije UFC Dana White je na zadnjem druženju z novinarji po dogodku UFC 236, ki se je odvil minuli konec tedna v Atlanti, napovedal velike spremembe ne le za MMA, temveč za celoten borilni šport.

Dana White je zgolj 'požgečkal' domišljijo prisotnih novinarjev po dogodku UFC 236, ki so želeli izvedeti nekaj več o prihajajočem 'megaprojektu' prvega moža organizacije.

Ta še naprej ostaja skrivnosten, a napoveduje, da se za dobrobit celotnega borilnega športa v Las Vegasu odvija nekaj velikega, kar bo v bližnji prihodnosti z napovedanimi spremembami močno vplivalo tudi na nadaljnji razvoj enega od najprivlačnejših borilnih športov, poroča Fight Site. "Vse lepo prosim za malce potrpljenja, saj boste pravočasno obveščeni o vseh novostih, ki bodo koreniteje spremenile razvoj našega lepega športa. Tako UFC-ja kot tudi celotnega borilnega športa," je na novinarski konferenci dejal White, ki je med drugim določil časovni okvir, ko naj bi se zgodilo veliko razkritje vsebine pompoznega projekta. "V naslednjih dveh mesecih bo vse kristalno jasno. Vsi skupaj smo navdušeni nad dejstvom, s kako velikim številom nadarjenih borcev razpolagamo v tem trenutku; da o projektih, skozi katere želimo razviti še večje število taistih, niti ne izgubljam besed ... Skratka, vse ob svojem času," je še dodatno razvnel že tako bujno domišljijo predstavnikov 'sedme sile' prvi mož UFC organizacije in na koncu dodal:

Dana White (na sliki v sredini), predsednik UFC-ja, napoveduje velike spremembe, ki bodo močno vplivale na nadaljnji razvoj borilnega športa.
Dana White (na sliki v sredini), predsednik UFC-ja, napoveduje velike spremembe, ki bodo močno vplivale na nadaljnji razvoj borilnega športa. FOTO: AP

"Že lep čas nam gredo stvari več kot odlično od rok. Vsak vikend smo priča spektakularnim borbam, za kar verjamem, da se bo nadaljevalo tudi v prihodnje. Partnerski odnos, ki ga imamo z medijsko hišo ESPN, je ena od največjih stvari za našo organizacijo."

Veliko priznanih analitikov borilnega športa je v minulih dneh poskušalo priti do vsaj ene relevantne informacije, ki bi pomagala pri odkrivanju velike Whitove skrivnosti. Še najbližje resnici je teorija, da gre za nov UFC-jev kompleks, ki se gradi v Las Vegasu. Za končno potrditev, kot je dejal že White, bo potrebno še malce počakati. 



       

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Našvasan_zob
17. 04. 2019 19.54
+1
Hidracijski test? ... Nove težnostne kategorije?
ggargamell
17. 04. 2019 19.45
+13
najbolj pomembno je da dajo vaganje na dan borbe in ne en dan prej
ggargamell
17. 04. 2019 19.45
+4
najbolj pomembno je da dajo vaganje na dan borbe in ne en dan prej