Borilni športi

Wilder grozi nasprotnikom: Jaz sem ta, ki vas lahko nokavtira, kadarkoli se mu zahoče

New York, 22. 03. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ne mine dan, da se kateri izmed borcev ne bi obregnil ob boksarskega šampiona Anthonyja Joshuo. Tudi Deontay Wilder, ki bo maja v ringu zaplesal z Dominicom Breazealejem, je zagotovil, da se že veseli zmenka z Joshuo, čeprav naj bi bila prav Britančeva ekipa zaslužna, da do spopada še ni prišlo.

Američan Deontay Wilder že nestrpno pričakuje obračun z Anthonyjem Joshuo za naziv nespornega svetovnega prvaka težke kategorije, a Američan bo moral pred tem opraviti še z eno oviro.

Si lahko v naslednjih mesecih obetamo novo boksarsko poslastico v kateri bosta moči merila Joshua in Wilder?
Si lahko v naslednjih mesecih obetamo novo boksarsko poslastico v kateri bosta moči merila Joshua in Wilder? FOTO: AP

Wilder bo namreč 18. maja proti Dominicu Breazealeju skušal obraniti naslov prvaka po verziji WBC, če mu to uspe je zmenek z Joshuo skorajda neizbežen. Britanec bo sicer nekaj dni zatem v ringu zaplesal z Jarrellom 'Big Baby' Millerjem, v enem od nedavnih pogovorov s sedmo silo pa Joshua ni pozabil omeniti, da bi z veseljem premikastil tudi Wilderja. Očitno je veselje obojestransko. 

"O ja, komaj čakam, da se pomerim z njim. O njem občutim prav to, kar občutim ob Breazealeaju," je na besede britanskega boksarskega zvezdnika odgovoril Wilder in pojasnil svoj pogled na večmesečna pogajanja: "Štiri mesece so se pogajali z nami, čeprav je bilo jasno, da borbe ne želijo. Stop. Kaj vse moram še narediti za vas ljudje?"

Wilder se je pred meseci pomeril s Tysonom Furyjem, borba pa se je končala z neodločenim izidom.
Wilder se je pred meseci pomeril s Tysonom Furyjem, borba pa se je končala z neodločenim izidom. FOTO: AP

Razkril je, da bi tudi v nadaljnje rad uresničeval želje svojih pristašev, čeprav to ni vedno mogoče. "Že do zdaj, pa tudi v prihodnje, se bom trudil, da ljudem dokažem, da sem najboljši. Še naprej bom ljudi razveseljeval z borbami, ki jih želijo videti. A te morajo zadovoljiti tudi mojo ekipo," brez zadržkov pove Američan, ki za konec ni pozabil podražiti svojih tekmecev: "Borci lahko sprejemajo odločitve. Lahko se odločijo, da se pomerijo z soborce, ki velja za pravi mit, legendo. To sem jaz. Ta, ki vas lahko nokavtira, kadarkoli se mu zahoče."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

A si ti mal bogi
22. 03. 2019 08.00
+5
Furyja ni nokavtiral pa se nekaj važi
D0c
22. 03. 2019 08.30
+5
Melaj
22. 03. 2019 12.38
+6
Je, 2 krat je bil Fury na tleh. Ne vem kaj folku ni jasno. Govori se o nekih točkah, ki naj bi bile Furyju v prid. Če 2 krat padeš in nasprotnik ne, si izgubil in pika. V realnosti..že v borbi v kletki bi tak dvoboj Fury izgubil..Tam se ne pusti nasprotniku nove možnosti. Ne razumem, zakaj in kako bi tisto borbo med Wilderjem in Furyjem lahko dobil Fury. Nikakor.
Rade 74
22. 03. 2019 07.45
+15
Ti novodobni boksarji, naj raje manj nakladajo in se posvetijo izboljšanju tehnike.