Moskisvet.com
Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor

Borilni športi

Zaradi teh besed je ponorel Habib Nurmagomedov

U.K.
10. 10. 2018 09.38
0

Na plan je prišlo, kaj je Dillon Danis rekel Habibu, da je ta popolnoma izgubil živce in ga napadel.

Habib je po zmagi nad McGregorjem (UFC 229) izgubil živce in po dvoboju napadel Dillona Danisa, enega od McGregorjevih trenerjev. In do zdaj ni bilo prav jasno, kaj je potisnilo Habiba prek roba. 

Sovraštvo med McGregorjem in Khabibom preko vrelišča
Preberi še
Sovraštvo med McGregorjem in Khabibom preko vrelišča
Habib se je pozneje opravičil.
Habib se je pozneje opravičil. FOTO: Profimedia


Ni debate, da je prav McGregor in toleranca do njegovih neumnosti potisnila šport v sfero ameriškega wrestlinga (ali še huje), kar je vsekakor sramotno za šport. Nurmagomedov je dejal, da je znorel, ker mu je Dillon rekel, da je "k… muslimanska podgana." McGregor se je sicer večkrat spravil na izvor in vero Habiba. In Dillonove besede so bile kaplja čez rob.   

McGregor v dvoboju ni imel pravih možnosti.
McGregor v dvoboju ni imel pravih možnosti. FOTO:


Oglasil pa se je tudi McGregorjev glavni trener John Kavanaugh, ki je dejal, da je stal zraven Dillona in da ta ni rekel ničesar. "Ničesar ni rekel. Stal sem poleg njega in nisem videl, kaj je počel, sem pa slišal in rekel ni ničesar. Vsaj nič takšnega, da bi si zaslužil takšen napad," je povedal Kavanaugh. Za zdaj ni znano, kakšna kazen bo doletela Habiba, saj preiskava še zmeraj traja.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400