Šport

Capello ne bo povabil Becksa?

London, 28. 01. 2008 16.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Angleški selektor Fabio Capello za prijateljsko tekmo proti Švici v reprezentanco najverjetneje ne bo vpoklical Davida Beckhama.

Bo Beckham vknjižil še svoj 100. nastop?
Bo Beckham vknjižil še svoj 100. nastop? FOTO: Reuters

Angleški zvezdnik David Beckham je že večkrat povedal, da si še vedno želi igrati v angleški izbrani vrsti. Na prijateljski tekmi proti Švici pa bi vknjižil že svoj 100. nastop v dresu Anglije.

Nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance, ki se je ustavil na številki 99., bi se z nastopom na tekmi proti Švici pridružil takšnim velikanom kot so Peter Shilton, Bobby Moore, Bobby Charlton in Billy Wright.

Fabio Capello bo seznam za tekmo proti Švici objavil v soboto, pred končno odločitvijo pa bo z nogometašem ameriškega Los Angeles Galaxyja opravil še zadnji razgovor.

Se bo Capello omehčal in povabil tudi Beckhama?
Se bo Capello omehčal in povabil tudi Beckhama? FOTO: Reuters

Angleški dnevnik Guardian pa se je razpisal, da je Capello v enem od privatnih pogovorov že dejal, da Beckhama ne bo v reprezentanci, saj od novembra lani ni odigral nobene tekme. Guradian pa je še zapisal, da so Italijana na angleški klopi s svojimi nastopi bolj kot Beckham prepričali Aaron Lennon, ki igra za Tottenham in David Bentley, ki si kruh služi pri Blackburnu.

Kot vse kaže pa angleškemu ljubljencu ne bodo pomagali niti pritiski javnosti, saj se je Capello odločil, da bodo vabilo dobili le tisti, ki si ga res zaslužijo.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.