Borilni športi

Enfusion 100 postregel s serijo nokavtov

Alkmaar, 04. 07. 2021 22.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

VOYO širi ponudbo prenosov borilnih športov. Poleg prenosov dogodkov mešanih borilnih veščin organizacij UFC, PFL in KSW ter boksarskih spektaklov so prišli še prenosi dogodkov organizacije Enfusion, v kateri se merijo perspektivni kikboksarji. Na 100. dogodku nizozemske organizacije smo bili priča izjemnim dvobojem, ki so postregli z dramatičnimi končnicami, predvsem pa z veliko akcije. Vse Enfusion dogodke si lahko kadarkoli pogledate v arhivu Voyo.

Poleg ljubiteljev mešanih borilnih veščin ter boksa so na račun prišli tudi ljubitelji kikboksa. Na VOYO boste lahko spremljali borilne spektakle nizozemske organizacije Enfusion, v kateri so se že merili tudi Slovenci. V Alkmaarju je potekal dogodek Enfusion 100, na katerem so se pomerili mladi perspektivni borci, ki si želijo le zmage in osvojitve naslova prvaka nizozemske organizacije. Nizozemska velja za 'raj' za kikboksarje, v katerem se je kalilo ogromno svetovnih prvakov različnih organizacij, kot so: Ramon Dekkers, Ernesto Hoost, Peter Aerts, Semmy Schilt, Rico Verhoeven, Alistair Overeem, Jorina Baars in še mnogi drugi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Rezultati Enfusion 100:

Matthew Daalman (zmagal po točkah) proti Petje Doorje (bantamska kategorija)

Mischa Eradus proti Mohamed Touchassie (tehnični nokavt v drugi rundi) (velterska kategorija)

Mahmoud Sfef (zmagal po točkah) proti Jeroen Van Diemen (velterska kategorija)

Cwainy Sebregts proti Berjan Peposhi (tehnični nokavt v drugi rundi) (bantamska kategorija)

Dwayne Panka proti Muhammed Simsek (nokavt v prvi rundi) (bantamska kategorija)

Slovenija je sicer že imela prvaka organizacije Enfusion, to je 2. decembra 2012 postal Franci Grajš, ki mu je naslov svetovnega prvaka nizozemske organizacije uspelo osvojiti v domači hali Tivoli. V poltežki kategoriji (do 85 kg) je najprej ugnal nizozemskega veterana Wendella Rocheja, nato prvaka organizacije It's Showtime (ki se je kasneje preoblikovala v Glory), Armenca Sahaka Parparijana, ter v finalu z nokavtom v prvi rundi Američana Andrewa Tatea, ki je v dvoboj vstopil s kar 19 zaporednimi zmagami. Parparyan in Tate sta bila takrat na enotni svetovni lestvici na prvem in drugem mestu, zato je z zmagama proti njima decembra 2012 Grajš postal najboljši poltežkokategornik na svetu. Poleg tega je Grajš slovenski reprezentanci tajskega boksa priboril zmago na svetovnem pokalu 2012 ter več srebrnih in bronastih kolajn na evropskih in svetovnih prvenstvih v kruzerski kategoriji. Pred Grajšem je v Enfusionu nastopil tudi naš novinar Mirko Vorkapić, ki bo za vas na VOYO dogodke organizacije, v kateri se je včasih boril, spremljal v vlogi komentatorja.

Enfusion 100
Enfusion 100 FOTO: VOYO
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

srecnii
04. 07. 2021 20.34
maj1908
04. 07. 2021 20.00
-1
Voyo je zakon