Nogomet
Oglas

Nove naprave nüvi 2x5

Ljubljana, 16. 06. 2008 08.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Garmin ima nove GPS navigacijske naprave nüvi 2x5, ki prinašajo še več možnosti in varnostih nastavitev po dostopnih cenah.

Nüvi 2x5 (1)
Nüvi 2x5 (1) FOTO:

Garmin, globalni voditelj na področju prenosnih GPS navigacij, naznanja naslednjo evolucijo v zelo prodajni seriji nüvi 200. Preprosta in cenovno dostopna serija nüvi 205 ponuja hitro pripravljenost na uporabo, jasen, boljši in enostaven uporabniški vmesnik, Navteq senčeno 3D kartografijo, napreden, patentiran prikaz radarjev in omejitev hitrosti, prometne informacije, PANORAMIO – slikovno navigacijo po znamenitostih, zaklepanje (PIN koda), funkcija "Kje sem?" (moj položaj, najbližji naslov, križišče, bolnice, policijske postaje, bencinske črpalke, pomoč na cesti).

Nüvi 2x5 (2)
Nüvi 2x5 (2) FOTO:

"Serija nüvi 2x5 predstavlja kupcem naslednjo generacijo dostopnih satelitskih navigacijskih sistemov," pravi Clive Taylor, Garmin produktni direktor. "Nova serija se resnično posveča enostavnosti in varnosti saj z dostopom prometnih informacij uporabniki pridobijo prednosti direktnega in učinkovitega vodenja. Tako pridobijo pri času, denarju in okolju."**

Poleg tega ima vsaka serija nüvi 2x5 funkcijo "Kje sem?", zanesljivo ter hitro pomoč po celotni Evropi*. Kadar koli lahko vozniki z enim samim dotikom na ikono določijo zemljepisno širino in dolžino, najbližji naslov, križišče, bolnice, policijske postaje, bencinske črpalke, pomoč na cesti. Pri potovanjih vam lahko pomagajo tudi prometne informacije, ki vam omogočajo, da se izognete prometnim zastojem na cestah. Slednje se vam enostavno prikažejo na zaslonu, in sicer z ikono avto v levem zgornjem kotu zaslona.**

Garminova fotonavigacija vam ponuja možnost, da si s fotografijami ogledate znamenitosti po celem svetu. Na spletni strani connect.garmin.com/photos, si lahko uporabniki Garminovih GPS navigacij izberejo katero koli izmed znamenitosti (fotografija s koordinatami) in si jih pred odhodom na pot enostavno naložijo preko Google programa PANORAMIO na navigacijsko napravo.

Nüvi 2x5 (3)
Nüvi 2x5 (3) FOTO:

Serija nüvi 2x5 ima še eno posebnost. Na še višjem nivoju v sami strojni opremi stopnjuje hitrejše nalaganje ter premikanje zemljevida. Poleg tega je hitra pripravljenost na uporabo s pomočjo nove HotFix tehnologije. Slednja avtomatično izračuna in shrani ključne satelitske informacije ter le-te uporabi pri naslednjem vklopu naprave.

Serija nüvi 2x5 je prenosna, preprosta, hitra in cenovno dostopna navigacijska naprava z velikostjo ekrana 4,3'' in 3,5'' od 149 evrov dalje.

* Organizacija s strani avtomobilskih klubov v ARC Transistance mreži.

** Prometne informacije so na voljo le tam, kjer obstajajo servisi RDS-TMC. Več informacij na garmin.si.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

furko
20. 06. 2008 12.24
ni ga cez poket pc
reklamacija
19. 06. 2008 01.37
super zadevca,uporabna se za marsikaj.