Golf

VIDEO in FOTO: Kopitar na Bledu gostil 'legendo' Chandlerja!

Bled, 29. 06. 2013 17.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski zvezdnik NHL hokejskega moštva Los Angeles Kings je na tradicionalnem dobrodelnem golfskem turnirju zbral številne športne in poslovne prijatelje, med povabljenimi pa je bil tudi ameriški zvezdnik TV-serije Prijatelji Matthew Perry.

Anže Kopitar je znova združil svoje prijatelje, vrhunske športnike in vse tiste, ki imajo posluh za sočloveka. V sodelovanju z velikodušnimi pokrovitelji ter skupino Anze's Eleven je zbiral sredstva na že tradicionalnem tretjem dobrodelnem golfskem turnirju na Bledu. Z zbranimi sredstvi bo pod okriljem ustanove Rdeča žoga na pomoč priskočil Zvezi društev za cerebralno paralizo Slovenije – Sonček in podprl projekt vgradnje osebnega dvigala v stanovanjski skupnosti na Pragerskem in Kulturno športnemu društvu Hrušica pri obnovi športne infrastrukture.

Dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja - 3
Dobrodelni golf turnir Anžeta Kopitarja - 3 FOTO: Andrej Križ

Letošnji dogodek je potekal pod sloganom: Play like a champion, saj so vsi sodelujoči s svojim sodelovanjem dokazali, da so v srcu pravi šampioni. Največja zvezda turnirja je bil zanesljivo igralec Matthew Perry, bolj znan kot Chandler iz priljubljene ameriške televizijske serije Prijatelji. Omenjeni velja za velikega privrženca kraljev, ki so letošnjo sezono sklenili v konferenčnem finalu, ko so bili od njih boljši kasnejši prvaki, igralci Chicago Blackhawks.

Na dobrodelni dražbi so udeleženci turnirja zbrali 26200 evrov, ki so bili razdeljeni med tri ustanove. 8.733,33 evrov je prejelo društvo Sonček, ki bo sredstva porabilo za vgradnjo osebnega dvigala v stanovanjski skupnosti na Pragerskem, 8.733,33 evrov je odšlo v roke Kulturno-športnega društva Hrušica, ki bo s sredstvi obnovila svojo športno infrastrukturo, 8.733,33 evrov pa je odšlo k Ustanovi Rdeča Žoga.

Rezultati:

1. bruto ekipa (Matjaž Kopitar, Dejan Košir, Daniel Kraljič, Božo Tratar)

1. neto ekipa (Gašper Kopitar, Cody Lutz, David Špiler, Tim Gornik)

Najdaljši udarec – gospodje: Tim Gornik (288 m)
Najdaljši udarec – gospe: Sonja Poljanšek Škrabec (177 m)
Najbližji zastavici – gospodje: Vlado Roksandič (0,54 m)
Najbližji zastavici – gospe: Elvira Marčeta (15,08 m)

  • ES_PL_24ur_309x5138
  • ES_PL_24ur_309x5137
  • ES_PL_24ur_309x5136
  • ES_PL_24ur_309x5135
  • ES_PL_24ur_309x5134
  • ES_PL_24ur_309x5133
  • ES_PL_24ur_309x5132
  • ES_PL_24ur_309x513

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.