Hokej

Hokejisti Olimpije leto 2022 zaključili z osmim zaporednim porazom

Salzburg, 30. 12. 2022 22.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejisti Red Bulla Salzburga so v 34. krogu lige ICEHL premagali SŽ Olimpijo s 3:2 (1:0, 1:1, 1:1). To je bil že osmi zaporedni poraz ljubljanskega moštva.

Za hokejisti Olimpije je črni december 2022 in tudi slovo od leta je minilo s porazom, čeprav so bili zeleno-beli v Mozartovem mestu blizu točki. Po osmem zaporednem porazu so Ljubljančani trdno zasidrani na predzadnjem mestu razpredelnice.

Ljubljančani so hladen tuš doživeli že v peti minuti, ko je zadel Benjamin Nissner. V drugem delu je Florian Baltram v 26. minuti podvojil vodstvo domačih, a je Rok Kapel že v naslednji minuti ob igralcu več na ledu gostom vrnil upanje.

Slovenskim prvakom se je v 48. minuti nasmihala točka, ko je izenačil Žiga Mehle. Na koncu pa so točke vendarle osvojili Avstrijci. Odločilni gol je v 57. minuti dosegel Paul Huber in poskrbel, da Salzburg ostaja trenutno tretjeuvrščena ekipa lige.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Novoletni premor bo za hokejiste kratek. Že v torek Olimpijo čaka gostovanje v Celovcu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Šumsko voče
31. 12. 2022 08.13
+1
A ni škoda dnarja za te zelene klovne