Hokej

Jeseniški hokejisti v treh tekmovanjih: 'Zmagal je razum'

Jesenice, 05. 07. 2019 14.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz hokejskega kluba Jesenice so sporočili, da bodo v prihajajoči sezoni igrali v Alpski ligi, državnem prvenstvu in pokalu Slovenije. Vodstvo kluba trenutno išče trenerja, predsednika in pokrovitelje, s katerimi bodo tvorili pozitivno jeseniško zgodbo tudi v prihodnje.

"Železarji" so v minuli sezoni ostali brez lovorike.
"Železarji" so v minuli sezoni ostali brez lovorike. FOTO: Damjan Žibert

"V zadnjih nekaj mesecih so se nad jeseniškim hokejem zopet pojavili črni oblaki, ki so napovedovali nov, žalosten konec kluba, ki je v vsej svoji zgodovini obstoja v tujino izstrelil kar nekaj odličnih hokejistov, ki so tvorili tudi osrčje slovenske hokejske reprezentance. Z veseljem sporočamo, da je v zadnjem mesecu dni, po nešteto sestankih in pogovorih, vendarle zmagal razum. Članska ekipa HDD Sij Acroni Jesenice se je tudi v prihajajoči sezoni prijavila tako v alpsko ligo, kot tudi v državno prvenstvo in pokal Slovenije," so v izjavi za javnost na spletni strani kluba zapisali Jeseničani.

"Bo pa ekipa zagotovo deležna nekaj sprememb in bo temeljila na domačih, slovenskih igralcih, ki igrajo tako doma kot tudi v tujini. Trenutno smo v fazi iskanja trenerja, ki bo to mlado, nadarjeno in hokeja željno generacijo oblikoval v odlične hokejiste, ki bodo v prihodnosti zopet v ponos jeseniškemu hokeju. Ravno tako pa se še vedno iščejo nov predsednik in novi partnerji oziroma pokrovitelji, ki bi skupaj z nami tvorili pozitivno zgodbo tudi v prihodnje," še piše v izjavi za javnost.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

eskil
05. 07. 2019 21.56
+1
Zmagal je razum. Tipično za možgane, ki jih omejujeta Mežakla na eni in Mirca na drugi strani. Igrali bodo hokej na treh frontah. Trenutno jim manjkajo predsednik kluba, trener, igralci in kar je najvažnejše sponzorji. Mesec in pol je do začetka sezone. Saj človek, ki to bere ne ve kje je. Na Jesenicah ali v Butalah. Pozabite na to sezono, ne bo nič drugega kot en matranje. Za dober hokej na Jesenicah je potrebno vsaj 2,5 mil. EUR za obratovanje. Ker pa na hokejsko dvorano še vedno lebdijo jastrebi, ki slišijo samo na EURE, bi bilo potrebno še dodatnih 2,5 mil. V glavnem, hokej na jesenicah umira......