Hokej

Kopitar: Ko ne igramo kot moštvo, naletimo na težave

Calgary, 31. 03. 2024 10.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejisti ekipe Los Angeles Kings so v noči na praznično nedeljo doživeli drugi zaporedni poraz v ligi NHL. Od kapetana Anžeta Kopitarja in druščine je bila tokrat z 2:4 boljša zasedba Calgary Flames, ki tako še naprej ostaja trn v peti kalifornijskega moštva. Čeprav se je slovenski hokejski zvezdnik vpisal med strelce, po koncu obračuna v Kanadi ni skrival razočaranja.

"Igrali smo preveč individualno, zato smo tekmo tudi izgubili. Pri zaostanku z 2:3 smo še imeli nekaj priložnosti, da morda pridemo do rezultatskega preobrata, a se nam je v obrambi kmalu za tem prikradla nova napaka. Škoda za tako poceni prejete zadetke, saj se nahajamo v zelo pomembnem delu sezone," je po tekmi v Calgaryju uvodoma dejal Anže Kopitar, ki se zaveda, da 11 tekem pred koncem rednega dela sezone "njegovi" Kralji (še) ne morejo spati mirno, ko beseda nanese na uvrstitev v končnico.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vedeli smo, da nas čaka zahtevno delo. Vse ekipe stopnjujejo svojo pripravljenost, mi pa na trenutke ne igramo kot pravo moštvo. In to me zelo moti, saj bi si brez nekaj nepotrebnih porazov že zagotovili nastop v končnici. Tako bo zdaj treba zelo odgarati zadnjih 11 tekem," kot pravi kapetan sporoča 36-letni Hrušičan in dodaja:

"Nemalokrat v tej sezoni smo dokazali, da smo lahko konkurenčni vsakomur. Če smo pravi, potem smo neugodni za kogar koli. Le vrniti se moramo h koreninam, k tistim prvinam igre, ki so nas pripeljale v enakovreden položaj za preboj v sklepni del sezone."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
31. 03. 2024 13.30
-5
Kje si Anže je kaj novega sponzorskega materila da se sprehodiš v majčki od zavarovalnice Triglav skozi center Ljubljane… samo da je zastojn a? haha
Nimiuseen
31. 03. 2024 11.30
+6
Mislim da imaš prav kot kapetan Anže!!
List.
31. 03. 2024 15.52
+2