HOKEJ

Kopitarjevi kralji brez možnosti v Vancouvru

Vancouver, 19.11.2022, 7:18 | Posodobljeno pred eno uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL z 1:4 izgubila v Vancouvru. Slovenski kapetan poraženih kraljev Anže Kopitar je v 21 minutah ostal brez točke. Kljub porazu je Los Angeles ostal četrti v ligi, ima 23 točk ter zaostaja le za Bostonom, New Jerseyjem in Vegasom.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Vancover je šele na 26. mestu med 32 ekipami lige, po šesti zmagi ima 15 točk. Dosegel je drugi zmago v nizu in končal serijo šestih tekem Kings, na kateri so ti osvojili najmanj točko.

Na edini tekmi večera v najmočnejši hokejski ligi na svetu je Brock Boeser dosegel svoja prva gola v sezoni, pred tem je imel devet podaj. Preostala gola domačih je zadel Elias Pettersson, po dve podaji pa sta zabeležila Andrej Kuzmenko in Quinn Hughes.

Vratar Thatcher Demko je zaustavil 37 strelov gostov, premagal ga je le Blake Lizotte, ko je v drugi tretjini znižal zaostanek na 1:2. Jonathan Quick je imel v golu gostov 21 obramb.

Kralji bodo naslednjo tekmo igrali v noči na sredo po slovenskem času, ko bodo gostili New York Rangers.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.