Hokej

VIDEO: Kopitarjevi kralji s četrtim zaporednim porazom poglobili krizo

Los Angeles, 17. 11. 2017 07.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti Los Angeles Kings so še četrtič zapored ostali praznih rok. V severnoameriški poklicni hokejski ligi NHL jih je namreč v Staples Centru ugnalo še moštvo Bostona z 1:2. Slovenski hokejski as Anže Kopitar je tokrat prispeval podajo za zadetek Drewa Doughtyja in izenačenje izida na 1:1.

Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški hokejski ligi NHL v svojem Staples Centru doživeli že četrti zaporedni poraz. Z 2:1 so kralje ugnali gostje iz Bostona.

Kapetan kraljev Anže Kopitar je ob novem porazu svojega moštva proti Bostonu prispeval podajo za izenačujoči zadetek Drewa Doughtyja.
Kapetan kraljev Anže Kopitar je ob novem porazu svojega moštva proti Bostonu prispeval podajo za izenačujoči zadetek Drewa Doughtyja. FOTO: AP
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je v svojo statistiko vpisal novo podajo, saj je do zadetka pomagal Drewu Doughtyju, ki je v srednjem delu obračuna izid poravnal na 1:1. Pred tem je goste v vodstvo popeljal Charlie McAvoy, v 54. minuti pa je tekmo odločil Slovak Zdeno Chara.

Po prostem dnevu bodo kralji v domači dvorani v noči na nedeljo gostili Florido, ki se je nazadnje veselila zmage z 2:0 na gostovanju v San Joseju.

Liga NHL, izidi:
Los Angeles Kings - Boston Bruins 1:2 (Anže Kopitar prispeval podajo)
San Jose Sharks - Florida Panthers 0:2
Vancouver Canucks - Las Vegas Golden Knights 2:5
Edmonton Oilers - St. Louis Blues 1:4
Colorado Avalanche - Washington Capitals 6:2
Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers 3:2* (po kazenskih strelih)
Minnesota Wild - Nashville Predators 6:4
Tampa Bay Lightning - Dallas Stars 6:1
Ottawa Senarors - Pittsburgh Penguins 1:3
Montreal Canadiens - Arizona Coyotes 4:5
New York Islanders - Carolina Hurricanes 6:4
Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils 1:0* (po podaljšku)

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.