Hokej

VIDEO: Kralji s pomembno zmago nad Coloradom vse bližje končnici, Kopitar prispeval podajo

Los Angeles, 03. 04. 2018 07.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti Los Angeles Kings so s pomembno zmago proti Colorado Avalanche s 3 : 1 v severnoameriški poklicni hokejski ligi NHL storili velik korak k uvrstitvi v končnico. Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je k novima točkama svojega moštva prispeval podajo za zadetek Dustina Browna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V dvoboju z ekipo Colorado Avalanche, neposredno tekmico za končnico v letošnji sezoni severnoameriške poklicne hokejske lige NHL, so hokejisti Los Angeles Kings prikazali zrelo taktično predstavo, ki je gostom dovolila le en zadetek, medtem ko so Kralji tudi s pomočjo podaje našega asa Anžeta Kopitarja za drugi zadetek na srečanju Dustina Browna dosegli tri.

V Staples Centru so se domači privrženci v 10. minuti razveselili vodilnega zadetka Torreyja Mitchella, le tri minute pozneje pa je bilo po že omenjeni podaji 30-letnega Hrušičana in zadetku Browna 2 : 0 za prvake iz 2012 in 2014. Gostje so ob igri z igralcem več na ledu ob začetku druge tretjine uspeli znižati zaostanek na 1 : 2, ko je bil natančen Alexander Kerfoot. Končni izid 3 : 1 za Kralje pa je z zadetkom v 42. minuti postavil Kyle Clifford.

Slovenski hokejski as Anže Kopitar je k pomembni zmagi Kraljev tokrat prispeval podajo za zadetek Dustina Browna.
Slovenski hokejski as Anže Kopitar je k pomembni zmagi Kraljev tokrat prispeval podajo za zadetek Dustina Browna. FOTO: AP

Do konca rednega dela so ostale še tri tekme. Los Angeles trenutno zaseda šesto mesto s 96 točkami, sedmi je Anaheim s točko in tekmo manj, v igri za končnico zahoda sta še osmouvrščeni Colorado s 93 in devetouvrščeni St. Louis z 92 točkami.

Liga NHL, izidi:

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche 3 : 1
Toronto Mable Leafs – Buffalo Sabres 5 : 2
Florida Panthers – Carolina Hurricanes 3 : 2
Ottawa Senators – Winnipeg Jets 5 : 6
St. Louis Blues – Washington Capitals 2 : 4
Minnesota Wild – Edmonton Oilers 3 : 0

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

modelx
03. 04. 2018 10.22
+0
ne vem, kam vi gledate na kurnik strani, vendar nhl tabela kaže, da imajo 96 točk in 80 tekem. kar nekaj zasledovalcev pa 79 tekem. do konca ne bodo smeli failat
modelx
03. 04. 2018 13.38
vam pošljem TR, da mi nakažete provizijo za popravek osnovnih podatkov v članku ?