Hokej

Mitja Šivic novi trener hokejistov Olimpije

Ljubljana, 24. 05. 2021 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mitja Šivic se vrača v Ljubljano kot glavni trener članskega moštva SŽ Olimpije, so potrdili v taboru ljubljanskega moštva. V novi sezoni 2021/22 bo Šivic vodil člansko ekipo Olimpije v ligi ICE. Kot pravi, je njegov glavni cilj sezone slovenski hokej dvigniti na višjo raven.

Šivic (na fotografiji) je bil v minuli sezoni z Jeseničani praktično nerešljiva uganka za Ljubljančane.
Šivic (na fotografiji) je bil v minuli sezoni z Jeseničani praktično nerešljiva uganka za Ljubljančane. FOTO: Damjan Žibert

Na klopi ljubljanskega kluba je Mitja Šivic nasledil finskega strokovnjaka Raima Summanena.

"Ko sta mi predsednik in direktor Olimpije predstavila kratkoročne in dolgoročne načrte, ki so zelo ambiciozni, vendar tudi realni, sem z veseljem sprejel funkcijo trenerja. Želim si vrhunske nastope v ligi ICE ter stalen napredek in razvoj slovenskih igralcev. Tako bodo naši igralci vedno imeli možnost nastopanja v najvišjem tekmovanju v regiji," je dejal Šivic v uradni izjavi.

'Potrebne bo veliko potrpežljivosti'
"Glavni cilj sezone bo dvigniti slovenski hokej na višjo raven. Potrebne bo veliko potrpežljivosti, vendar verjamem, da nam bo vsem skupaj s trdim delom uspelo," je še dejal novi trener.

Iz ljubljanskega tabora še poudarjajo, da bo Olimpija v novi sezoni še naprej sledila visokim ciljem: osvojitev državnega prvenstva, pokala Slovenije, dostojno nastopanje v ligi ICE, razvoj igralcev in trenerskega kadra, ustvariti čim več reprezentantov ter zagotoviti dolgoročno finančno stabilnost kluba.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica nova
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

modelx
24. 05. 2021 15.22
-1
a bodo žabarji sam kradli? ne morejo nič sami vzgojiti? pa na račun davkoplačevalcev hokej igrati = slovenske železnice, kot davčno breme in stalni izgubaši sploh ne bi smele biti sponzor.
Matjaz Kofol
24. 05. 2021 15.11
+0
Se pred novim letom bo bivsi trener olimpije,ker s takim mostvom nimas kaj iskati v taksni ligi.Tudi on ni nevem kako dober trener za taksno ligo.